Werken aan vitale mensen en organisaties

Vitaliteit als resultaat

Een aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Dát werkt

Wij helpen jouw organisatie vitaal te worden en te blijven. Dit doen wij met een compleet aanbod aan diensten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met onze aanpak sluiten wij altijd aan op het behoefteniveau van jouw organisatie.

Waar onderscheiden wij ons in?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met deze aanpak behalen we resultaat op vitaliteit. Wil je weten hoe wij de vitaliteit binnen jouw organisatie kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

  • Resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Een totaal aanbod van advies & trainingen, metingen en interventies
  • Een ervaren team met passie voor vitaliteit
  • Blik Op Werk gecertificeerd

Maak kennis met ons team

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en ervaring werken wij aan de vitaliteit van mensen en organisaties. Maak kennis met ons team.

Ons laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven van Bewegen Werkt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

07 feb. 2020

3 Masterclasses: 7 april | 19 mei | 23 juni

Wilt u uw kennis op het gebied van het vitaal en inzetbaar krijgen en houden van uw medewerkers vergroten? Heeft u behoefte aan handvatten, inspiratie en best practices? Kom dan naar de Masterclasses Vitaliteit en Inzetbaarheid van Bewegen Werkt.

Lees meer
27 mrt. 2020

Gratis Webinars voor alle medewerkers in Nederland

Bij Bewegen Werkt heeft Corona er toe geleid dat we een aantal mooie nieuwe ideeën hebben ontwikkeld. Eén van deze ideeën is om medewerkers in Nederland gratis Webinars aan te bieden over thema’s die een ieder aan gaat, zoals Bewegen, Voeding, Slapen, Ontspannen en Thuiswerken.

Lees meer