Werken aan vitale mensen en organisaties

Vitaliteit als resultaat

Een aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Dát werkt

Wij helpen jouw organisatie vitaal te worden en te blijven. Dit doen wij met een compleet aanbod aan diensten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met onze aanpak sluiten wij altijd aan op het behoefteniveau van jouw organisatie.

Advies & Training

Meer over advies & training

Waar onderscheiden wij ons in?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met deze aanpak behalen we resultaat op vitaliteit. Wil je weten hoe wij de vitaliteit binnen jouw organisatie kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

  • Resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Een totaal aanbod van advies & trainingen, metingen en interventies
  • Een ervaren team met passie voor vitaliteit
  • Blik Op Werk gecertificeerd

Maak kennis met ons team

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en ervaring werken wij aan de vitaliteit van mensen en organisaties. Maak kennis met ons team.

Ons laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven van Bewegen Werkt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

02 okt. 2019

Bewegen Werk is geselecteerd als partner voor Wendbaar aan het werk (2019-2021)

Bewegen Werkt is geselecteerd als één van de partners voor de uitvoering van het project Wendbaar aan het werk. Wendbaar aan het werk is een gezamenlijk initiatief van WZW, WGV Zorg & Welzijn, Transvorm en Zorg aan Zet en CNV.

Lees meer
20 aug. 2019

AD en Tubantia: ''Vraag naar hulp bij stoppen met roken explodeert''

De vraag naar serieuze hulp om te stoppen met roken, is in zes jaar tijd geëxplodeerd. Twaalf keer zoveel mensen als in 2012 riepen vorig jaar de hulp van hun zorgverzekeraar in om een cursus te volgen of medicatie te kunnen gebruiken tegen hun rookverslaving. Dat blijkt uit gegevens van drie grote verzekeraars.

Lees meer