Bewegen als eerste stap naar werkhervatting

Participatie als resultaat

Mensen fysiek, mentaal en sociaal in beweging brengen

Dát werkt

Voor 6 van de 10 uitkeringsgerechtigden spelen gezondheidsproblemen een rol bij het niet kunnen vinden van werk. Wij geloven in de kracht van bewegen en een gezonde leefstijl. Dit draagt bij aan het verkleinen van gezondheidsproblemen, waardoor de kans op participatie en werkhervatting wordt vergroot.

Voor gemeenten

Wij ondersteunen gemeenten in hun doel om mensen met een uitkering te laten participeren aan de samenleving en werkfit te maken. Dit doen wij met het Bewegen Werkt beweegprogramma.

Voor UWV

Wij ondersteunen UWV in haar doel mensen met een uitkering werkfit te maken. Het Werkfit-traject bestaat uit individuele coaching en/of deelname aan het Bewegen Werkt beweegprogramma.

Waar onderscheiden wij ons in?

Wij zetten mensen fysiek, mentaal én sociaal in beweging naar participatie en werkhervatting. Dit doen wij met een bewezen effectief beweegprogramma. Ben je benieuwd wat wij voor uitkeringsgerechtigden van jouw gemeente of van UWV kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Bewegen wordt ingezet als middel om mensen fysiek, mentaal én sociaal te bewegen richting werk
  • Uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt dat het beweegprogramma leidt tot driemaal zoveel uren betaald werk
  • Blik Op Werk gecertificeerd met drie sterren!
  • Een enthousiast en ervaren team

Over Bewegen Werkt

Bewegen Werkt staat voor gezonde mensen en organisaties. Met oog en aandacht voor vitaliteit, participatie en stoppen met roken zorgen wij er samen met jou voor dat Nederland gezonder wordt!

Ons laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven van Bewegen Werkt? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief

09 jan. 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe identiteit!

Een frisse start van het nieuwe jaar nemen wij dit jaar erg letterlijk. Vandaag presenteren wij met trots onze nieuwe identiteit. Wij ruilen onze bedrijfsnamen Bewegen Werkt BV, Ergo Control BV en ACE Nederland BV in voor één handelsnaam: Bewegen Werkt.

Lees meer
07 feb. 2019

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een beweegcoach in de regio West-Brabant, beweegcoach in de regio Haaglanden en een financieel/administratief medewerker.

Lees meer