Jobjan Blonk

Adviseur
Jobjan.Blonk@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Ik ben een bevlogen bewegingswetenschapper die zich inzet voor het maken van meer vitale keuzes. Na het afronden van de master Sport, Exercise & Health eind 2013 heb ik werkervaring opgedaan in het sportieve en wetenschappelijke werkveld. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Bewegen Werkt als onderzoeker, trainer en adviseur duurzame inzetbaarheid. Binnen deze rol heb ik diverse projecten begeleid, zoals Sekisui, Alfa-college, Cibap en Mitsubishi.

Met het leiden van sessies, de nauwkeurige en creatieve organisatie van bijeenkomsten en het ontwikkelen van nieuwe werkvormen breng ik individuen, teams en organisaties letterlijk en/of figuurlijk in beweging, zodat er meer vitale keuzes gemaakt worden. Vanuit een sterk geloof in beweging als middel, energiebron, therapie én medicijn werk ik met daarom met passie bij Bewegen Werkt.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? Mug-Zalm-Beer! Voor veel mensen een beetje uit de comfortzone, maar als ze eenmaal meedoen komt er zó veel positieve energie los. Het werkt met kleine groepjes, een hele zaal vol en zelfs digitaal krijg je de mensen in beweging én aan het lachen!