Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

03 nov. 2022

Gezond ouder worden en vitaal het nieuwe jaar in!

Inwoners van gemeente Molenlanden kunnen deze winter weer deelnemen aan de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’. In acht bijeenkomsten wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. Deelname is gratis.
Lees meer
18 okt. 2022

Nieuwe video van onze buurtsportcoaches in Den Haag

Ben jij benieuwd wat een buurtsportcoach precies doet? Onze coaches David van Wilgenburg en Lieneke Vos vertellen in een korte video hoe zij inwoners van Den Haag in beweging brengen.
Lees meer
08 sep. 2022

Training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ in Molenlanden

Inwoners van gemeente Molenlanden kunnen dit najaar weer deelnemen aan de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’. In acht bijeenkomsten wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. Deelname is gratis.
Lees meer
31 aug. 2022

Sportief Inburgeren: een online event over de nieuwe Wet inburgering

Na het succesvolle online event Sportief Inburgeren in 2021 volgt op donderdag 6 oktober Sportief Inburgeren: Beweeg Mee! Tijdens deze gratis online bijeenkomst komen we met antwoorden op hoe je statushouders letterlijk in beweging brengt en houdt.
Lees meer
07 jul. 2022

Terugblik Divosa Voorjaarscongres 2022

Vorige week was het dan eindelijk zo ver! Het voorjaarscongres van Divosa. Dit jaar vond het congres plaats op donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli in het Gooiland Theater in Hilversum met als thema ‘Op eigen wijze’.
Lees meer
29 jun. 2022

Zien we jou ook bij het Divosa Congres?

Ben jij donderdag of vrijdag bij het voorjaarscongres van Divosa? Bezoek dan onze stand. Hier laten Jan Plat en Arno Nienhaus je 'op eigen wijze' kennismaken met onze aanpak en maak je kans op een activiteit voor jouw team t.w.v. €500,-.
Lees meer
11 mei 2022

Tip: Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

7 dagen gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers: dat is de Nationale Suiker Challenge van het Diabetes Fonds. Meedoen is goed voor je gezondheid en verrassend lekker.
Lees meer
13 apr. 2022

Whitepaper over Positieve Gezondheid

We hebben een nieuwe whitepaper! In deze whitepaper bespreekt coach en onderzoeker Marike van Kalken wat Positieve Gezondheid is en hoe wij het toepassen binnen het Bewegen Werkt programma. Tot slot geeft ze een onderbouwing van deze aanpak. Nieuwsgierig? Download dan de gratis whitepaper.
Lees meer
04 apr. 2022

Terugblik van het online event Positieve Gezondheid Werkt

Op dinsdag 29 maart vond het online event Positieve Gezondheid Werkt plaats. Tijdens deze bijeenkomst hebben we samen met grondlegger van Positieve Gezondheid Leontien, Bewegen Werkt coach Sandra en ervaringsdeskundige Odiah gesproken over Positieve Gezondheid in de praktijk. Hieronder lees je een terugblik.
Lees meer