Workshops tijdens de vitaliteitsweek

Envida pakt groots uit

Envida

Envida is een organisatie die zich inzet voor ouderen in de regio Maastricht en in het Heuvelland. Envida biedt ouderen thuis alle hulp, verzorging en voorzieningen wanneer een cliënt op leeftijd is en moeite begint te krijgen met de dagelijkse dingen. Dit zodat de cliënt het leven kan blijven leiden, ook als er sprake is van een langdurige ziekte. Met 4750 medewerkers en vrijwilligers is er ook aandacht voor vitaliteit. Dit doet Envida door duurzame inzetbaarheid te versterken via een specifiek platform en workshops.

Vitaliteitsweek

In de week van 25 september 2023 heeft Envida in de jaarlijkse gezondheidsweek groots uitgepakt. Er zijn allerlei verschillende activiteiten georganiseerd om de vitaliteit van medewerkers te stimuleren, zoals:

  • Massages
  • Health checks
  • Stressjam (Virtual reality)
  • 40(!) workshops (o.a. georganiseerd door Bewegen Werkt)
  • Opgieting in sauna

Daarnaast kunnen werknemers gebruik maken van diverse mogelijkheden om kennis te maken met sport over de gehele regio, via vouchers bij diverse verenigingen en sportcentra.

Rol Bewegen Werkt

Bewegen Werkt helpt onder andere bij het organiseren en geven van de workshops. De workshops die onder andere worden gegeven zijn:

Daarnaast speelt Bewegen Werkt een grote ondersteunende rol bij de promotie en het vormgeven van de workshops.