Aan het roer bij veranderingen

Workshop

Veranderingen zijn van alle tijden, maar in de 21e eeuw volgen veranderingen zich sneller op dan ooit. Zowel in de maatschappij, misschien thuis en zeker op het werk! In deze workshop gaan we in op veranderingen die op jou afkomen. Veranderingen die je niet zelf hebt bedacht en waar je misschien tegen op ziet. We gaan in op de impact die dat op jou kan hebben en op de manier waarop je daarmee om kan gaan. We kijken in kansen die bij jou passen en je energie opleveren.

Veel mensen die werken hebben de afgelopen jaren al flink wat veranderingen meegemaakt. Hier een paar voorbeelden. Herkenbaar?

- Minder zekerheid van werk

- Veranderende functies en taken, bv door technologische vernieuwingen of zelfsturing

- Uitzicht op langer doorwerken door aanpassingen in de pensioenwetgeving

- Vaker en meer mantelzorgtaken

- Veranderende werk-privé balans – bv door thuiswerken, bereikbaarheid, etc.

- Veranderende fitheid door bv Westerse leefstijl en door chronische aandoeningen

Dit zijn veranderingen waar je misschien nog niet (bewust) over hebt nagedacht. Of juist wel, waardoor je je soms zorgen maakt, omdat je niet weet wat dit allemaal voor jou betekent of gaat betekenen. In alle gevallen kunnen ze je (veel) energie kosten. Die energie kun je dan niet in andere dingen stoppen. In de workshop gaan we in op hoe je zelf aan het roer kan staan en geven we je tips hoe je om kunt gaan met veranderingen. Hoe houd je regie over jouw leven en loopbaan?

Duur

90 minuten

Groepsgrootte

Maximaal 20 deelnemers

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Wil je meer informatie over de workshop 'Aan het roer bij veranderingen'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.