Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

18 sep. 2023

Pieter Iedema 12,5 jaar in dienst bij Bewegen Werkt!

Pieter Iedema 12,5 jaar in dienst bij Bewegen Werkt!
Lees meer
13 jul. 2023

Opleidingsdagen

Om ons voor te bereiden op alle werkzaamheden die we in het najaar mogen uitvoeren hebben we een tweedaagse georganiseerd. In de prachtige groene en sportieve omgeving van Papendal in Arnhem zijn we bijeengekomen.
Lees meer
01 jun. 2023

De nationale suikerchallenge

Het letten op en verminderen van suikergebruik kan enorm helpen bij het verbeteren van de gezondheid. Wist je dat het verminderen van je suikerinname al sneller leidt tot gewichtsverlies, betere concentratie en meer energie?
Lees meer
17 mei 2023

Voorlichtingsbijeenkomst Subsidie duurzame inzetbaarheid

Op donderdag 15 juni 2023 organiseren Finestri Subsidie Management BV en Bewegen Werkt van 9.00 tot 10.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen. De subsidie is voor werkgevers die met duurzame inzetbaarheid aan de slag willen of al aan de slag zijn.
Lees meer
07 apr. 2023

Webinar: PMO met impact

Op donderdag 25 mei organiseren wij om van 9.00 tot 10.30 het gratis webinar 'PMO met impact'. Tijdens deze interactieve online bijeenkomst delen we onze kennis met jullie en gaan we samen kijken naar wat de impact van een PMO op jouw organisatie kan hebben.
Lees meer
22 mrt. 2023

Unieke leergang ‘Adviseur Duurzame Inzetbaarheid'

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Op 11 mei start bij Studiecentrum Kerckebosch de unieke leergang ‘Adviseur Duurzame Inzetbaarheid’. Een van de docenten is onze collega Pieter Iedema, senior adviseur bij Bewegen Werkt.
Lees meer
03 mrt. 2023

Kennisquiz: beweegrichtlijnen

Beweging is erg goed voor het menselijk lichaam. De wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft adviezen over hoeveel een volwassene elke week moet bewegen: 150 tot 300 minuten matig intensieve aerobe activiteit (of 75 tot 150 minuten hoog intensieve activiteit); Op minstens 2 dagen per week spier- en botversterkende oefeningen; Beperk de hoeveelheid zittende tijd, en vervang dit door beweging.
Lees meer
02 feb. 2023

Kennisquiz: Wat zijn de gezondste groentes?

Het is belangrijk om elke dag genoeg groentes te eten. Volgens het voedingscentrum moet een volwassene elke dag 250 gram groente eten. Alle groentes zijn gezond, maar sommige groentes bevatten meer vitaminen en mineralen dan andere. Welke groentes zijn het meest gezond?
Lees meer
25 jan. 2023

Luistertip: Podcast van ZorgpleinNoord

Zorg voor Welzijn is een podcast van ZorgpleinNoord over duurzame inzetbaarheid. In aflevering 2 van de podcast praten Karin en Ida met Kees der Weduwe (Bewegen Werkt) en Annika Veldman (HR-adviseur bij Sprank) over het belang van aandacht voor vitaliteit op het werk.
Lees meer