Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

12 jun. 2024

Adviseur Pieter (65) voltooid 13e triathlon

Onze adviseur Pieter (65 jaar) voltooide zijn 13e hele triatlon in Hamburg: de Iron Man Championship: 3.8km zwemmen, 180km fietsen en 42.2km hardlopen. We spraken Pieter over zijn ervaring.
Lees meer
05 jun. 2024

VVT Subsidie 2023/2024

Ontdek hoe wij met VVT-subsidies in 2023/2024 7.500 zorgmedewerkers ondersteunde met vitaliteitsinterventies. Download onze factsheet en lees meer!
Lees meer
30 mei 2024

Bewegen Werkt! Ook tegen kanker

Op 22 juni 2024 doet Bewegen Werkt (weer) mee aan de Midzomeravond Wandeltocht in Eindhoven. Met behulp van deze wandeltocht zetten wandelaars zich in tegen kanker. De wandeling wordt georganiseerd door Rotaryclub Eindhoven Zuid, waar onze collega John lid van is. Hij is ook mede verantwoordelijk voor de organisatie.
Lees meer
15 mei 2024

Draag een steentje bij

Morgen (donderdag 16 mei) is het Fiets naar je Werk Dag! Eén dag per jaar (en stiekem de rest van het jaar) streeft de NFP, en wij natuurlijk ook, ernaar dat heel Nederland de auto laat staan en in plaats daarvan de fiets pakt, want bewegen werkt natuurlijk! Zit je nog te twijfelen tussen de auto of de fiets? Lees dan hier de voordelen!
Lees meer
24 apr. 2024

Nieuwe regeling subsidie Duurzame Inzetbaarheid

De tweede subsidie van MDIEU VVT is toegekend! Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe regeling Duurzame Inzetbaarheid. Vanaf 1 september kunnen zorgorganisaties in de VVT zich weer inschrijven voor vouchers. Daarmee kunnen kosteloos leerinterventies worden afgenomen voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Net als bij de vorige regeling worden vouchers toegekend voor zover het budget reikt.
Lees meer
15 apr. 2024

Opleidingsdagen

Begin april organiseerden we de jaarlijkse 'Opleidingsdagen', een tweedaags event gericht op leren en ontwikkeling, in de prachtige bosrijke omgeving van Ede aan De Veluwe. Tijdens deze tweedaagse zijn er verschillende sessies gehouden om van elkaar te leren en om elkaar te inspireren. Verder zijn we in gesprek gegaan met Annette Kraaijeveld (OverMorgen) en Ardie Disbergen (Talma Borgh).
Lees meer
04 apr. 2024

Bezoek aan de Tweede Kamer!

Jan Plat was namens en met de Beweegalliantie aanwezig in de Tweede Kamer om Nederland meer in beweging te laten komen, Nederlanders zitten namelijk veelste veel.
Lees meer
11 mrt. 2024

Hoe houd je al die ballen in de lucht?

Heb je ook wel eens het idee dat je wel heel veel ballen tegelijk in de lucht moet houden? Werk – familie – relaties. Ze vragen allemaal om een deel van je tijd. Wil je graag overzicht van alle ballen die je in de lucht moet houden? Of zoek je een manier om dit leuker en makkelijker te maken? Pak dan eens pen en papier en doe de volgende oefening:
Lees meer
11 mrt. 2024

Teamvergadering plus

''We spreken elkaar weer tijdens de meeting van vanmiddag.'' Heb jij ook vaak interne meetings of werkoverleggen? Heel goed! Meetings bevorderen onder andere de samenwerking, coördinatie, communicatie en motivatie. Maar heb je wel eens aan een meeting met een externe gespreksleider gedacht?
Lees meer