Energiek in de overgang

Workshop

De overgang kan een grote impact hebben op je leven. Je verandert zowel fysiek als mentaal. Tijdens deze ‘omgekeerde pubertijdsfase’ is het belangrijk dat je signalen (h)erkent en gebruikt. Daarmee kun je keuzes maken die passen bij wat jij fysiek en mentaal aankan. Deze workshop geeft je inzicht en tips om met jouw signalen aan de slag te gaan.

Tijdens deze workshop zie je in het kort wat er in je lijf gebeurt tijdens de overgang en hoe je dit kunt herkennen. We inspireren je om een begin te maken met hoe te reageren op deze lichaamssignalen door uit te leggen hoe je goed voor jezelf en je lichaam zorgt. Met passende keuzes in je leefstijl en (werk)taken. Dat is de start om de overgang prettiger door te komen én het is de start van een goede basis voor de rest van je leven!

De werkvormen richten zich zowel op individuele deelnemers als op de groep. Er is ruimte om ervaringen te delen. De herkenning bij anderen kan al zoveel doen! Bij bestaande werkgroepen (teams, afdelingen) zorgen de groepswerkvormen ervoor dat de overgang bespreekbaar wordt gemaakt. Dat zorgt voor (h)erkenning en begrip. En er kunnen teamafspraken gemaakt worden om samen de ervaring en energie in het team te houden.

Programma

  • Wat (h)erken ik bij mezelf?
  • Wat gebeurt er in de overgang?
  • Wat kan ik doen?
  • Wat ga ik doen?
  • Heb ik daar hulp bij nodig? Zo ja welke?

Informatie over deze workshop

Duur

90 minuten

Groepsgrootte

Op locatie: maximaal 20 deelnemers

Online (workshop of webinar): maximaal 100 deelnemers

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Resultaat

Inzicht, ervaringen, tips en inspiratie om tijdens en door de overgang beter in je energie komen!

Wil je meer informatie over de workshop 'Energiek in de overgang'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.