Stagiair(e) Online Marketing en Conceptontwikkeling

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Online Marketing en Conceptontwikkeling

Passie, resultaatgericht, een ondernemende houding, focus houden en sterk zijn in samenwerken dat is hoe wij met plezier werken!

Wie zijn wij?

Wij zijn Bewegen Werkt, een landelijk werkende organisatie gespecialiseerd in vitaliteit, participatie en stoppen met roken. Ons doel is om mensen in het hele land in beweging te krijgen, waardoor zij onder andere sneller participeren en duurzamer inzetbaar zijn. Eigenlijk kun je ons zien als een organisatie die er heel veel aan doet om mensen gezond en gelukkig te maken en te houden. Of het nu werkgevers, werknemers of werkzoekenden zijn, onze drive om een verschil te maken is groot!

Met ingang van september 2019 zijn wij op zoek naar een stagiar(e) Online Marketing in de breedste zin van het woord. Het betreft een stage voor 3 – 5 dagen per week, voor de duur van 4-5 maand.
Stage omschrijving

In de positie van stagiair Online Marketing bij Bewegen Werkt zal geen dag hetzelfde zijn. Wij geven je de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als deskundig te ontwikkelen. De organisatie geeft je de ruimte om mee te denken en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Het hoofdkantoor van Bewegen Werkt is in Enschede. De werkplek voor deze stage is deels vanuit het hoofdkantoor in Enschede en deels vanuit huis / Tilburg. Begeleiding is zowel in Enschede als in Tilburg aanwezig.

De werkzaamheden

Begin dit jaar heeft Bewegen Werkt een nieuwe identiteit en huisstijl gelanceerd. De volgende stap is het optimaliseren van (social) media beleid, als onderdeel van totale marketingplan/beleid. Naast het meewerken zijn er mogelijkheden voor projectmatige werkzaamheden op het terrein van ontwikkelen van Digitale Business Concepten.

Profiel

  • Een relevante HBO studie, minimaal de eerste twee studiejaren afgerond;
  • Je hebt goede schriftelijke en digitale uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je bent proactief, neemt initiatief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Enthousiast?

Heb je interesse in deze uitdagende stage stuur dan je CV en motivatiebrief naar: peno@bewegenwerkt.nl

Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar de afdeling P&O: 053 - 477 66 46.