Rianne van de Merwe

Bewegen Werkt coach
https://www.linkedin.com/in/rianne-van-de-merwe-1a5295b/
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Ik ben Rianne en ik werk als Bewegen Werkt coach waar ik met veel plezier mensen richting participatie/werk beweeg. Binnenkort start ik in Den Haag als leefstijl- en beweegcoach met het programma ‘Samen Sportief in beweging’ (gecombineerde leefstijlinterventie). Naast het coachen heb ik coördinerende taken voor de buurtsportcoaches in Den Haag. Een leuke afwisselende baan, alles met het doel om mensen in beweging te krijgen, letterlijk en figuurlijk en in de breedste zin van het woord. Ik bekijk de mens als geheel en kijk waar op dat moment behoefte aan is. Beweging zie ik vooral als een middel; ik zie het als lijm tussen alle factoren die de gezondheid beïnvloeden.

Wat drijft mij?

Allereerst word ik blij van bewegen en ik wens ik iedereen die blijheid toe! Het kleine kind in mij wordt wakker als ik sport en spel doe en dat geef ik graag door.

Ten tweede zien we dat de gezondheidsverschillen in Nederland groot zijn en deze nemen helaas verder toe. Ik werk graag mee aan het terugdringen van deze verschillen door mensen bewust te maken van hun leefstijl en bewegen voor hen toegankelijker te maken.

"Veel kleine stapjes zorgen samen voor grote sprongen!"