Pauline Zwart

Bewegen Werkt coach
Pauline.Zwart@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Na het afronden van mijn studie psychomotorische therapie en bewegingsagogie ben ik vanaf 2015 aan de slag gegaan bij Bewegen Werkt. Mijn passies voor bewegen en het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid komen hierbij samen.

Wat doe ik bij Bewegen Werkt?

Met plezier werk ik als Bewegen Werkt coach voor diverse gemeentes waar ik verschillende groepen mag begeleiden. Elke deelnemer heeft zijn eigen verhaal en doelen waar hij of zij aan wilt werken. Als Bewegen Werkt coach begeleid ik hen in hun proces richting gedragsverandering, inzicht in eigen mogelijkheden en een gezonde leefstijl.

Ik vind het belangrijk dat deelnemers zich veilig en vertrouwd voelen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Plezier, succeservaring en gezien worden zijn voor mij belangrijke pijlers. De mentale en fysieke belastbaarheid zal groeien, wat bijdraagt aan het maken van de stap richting de arbeidsmarkt.

Het mooie aan mijn werk vind ik dat je de deelnemers ziet groeien in hun eigen persoonlijke ontwikkeling, hoe klein of groot deze ook is.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? 's Avonds sporten, als alles is opgeruimd en de kinderen op bed liggen.