Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

01 mrt. 2021

Ruim 65% van de deelnemers blijft ook in lockdown actief

In het afgelopen jaar hebben we enorm hard gewerkt om onze diensten digitaal aan te kunnen bieden. Want juist in deze tijd is het belangrijk om verbinding te houden met elkaar en actief te blijven, ook al moeten we zo veel mogelijk thuisblijven. En met resultaat! In de periode van de zomer tot aan de kerstvakantie hebben we meerdere honderden mensen kunnen bereiken.
Lees meer
11 feb. 2021

Sportief Inburgeren: een online event over de nieuwe Wet inburgering

Op dinsdag 23 maart organiseren wij Sportief Inburgeren, een gratis online event over de nieuwe Wet inburgering. Tijdens dit online event word je meegenomen in de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van participatie en inburgering van statushouders. Je hoort hoe andere gemeenten hiermee omgaan en doet inspiratie op voor de aanpak binnen jouw gemeente.
Lees meer
09 feb. 2021

Online-training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ opnieuw van start in gemeente Molenlanden

Inwoners van gemeente Molenlanden kunnen vanaf vrijdag 5 maart deelnemen aan de online-training ‘Gezond eten, bewegen en leven’. In acht weken wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. De training bestaat uit acht online bijeenkomsten. Deelname is gratis.
Lees meer
10 nov. 2020

Persoonlijk ontwikkeladvies voor werkzoekenden

Door de coronacrisis verandert de economie fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. Het kabinet wil mensen helpen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit. Alle werkzoekenden, kunnen per 1 december kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.
Lees meer
09 nov. 2020

Online-training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ van start in gemeente Molenlanden

Inwoners van gemeente Molenlanden kunnen vanaf vrijdag 27 november deelnemen aan de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’. In verband met de huidige corona-maatregelen wordt de training nu online aangeboden. In acht weken wordt gewerkt richting een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en beweegcoach.
Lees meer
07 okt. 2020

Terugkijken webinar over effectieve gespreksvoering

Op dinsdag 6 oktober hebben wij in samenwerking met gemeente Coevorden een gratis webinar over effectieve gespreksvoering georganiseerd. In dit 45 minuten durende webinar delen we kennis en vertellen we hoe wij motiverende gespreksvoering en het model of change toepassen binnen het beweegprogramma.
Lees meer
02 okt. 2020

Hoe Bewegen Werkt bijdraagt aan een Gezond en Gelukkig Den Haag

Elke inwoner van Den Haag heeft recht op een zo gezond en gelukkig mogelijk leven. De beweging Gezond en Gelukkig Den Haag zet zich daar dan ook volop voor in. In een promotiefilmpje van de campagne 'Samen dragen we bij aan een Gezond en Gelukkig Den Haag' vertelt Casy el Bouhnani (Bewegen Werkt) hoe zij vanuit haar rol als buurtsportcoach bijdraagt aan een gezonde, vitale en gelukkige gemeenschap.
Lees meer
15 sep. 2020

Buurtsportcoach Casy is één van de vip’s van het Prinsjesontbijt in Den Haag

Het Prinsjesdagontbijt in Den Haag is een moment van bezinning, inspiratie en gebed aan het begin van het parlementaire jaar. Het wordt gehouden op de vrijdag voorafgaand aan Prinsjesdag. De redders van de zee (KNRM) en de helden uit de zorg waren de speciale gasten van het Prinsjesontbijt 2020. Buurtsportcoach Casy el Bouhnani van Bewegen Werkt was uitgenodigd als één van de speciale gasten.
Lees meer
09 jun. 2020

Werken aan een vitaal Nederland, juist nu

Het coronavirus heeft impact op ons leven en werk. Meer dan ooit is een goede weerstand van belang voor de continuïteit van de Nederlandse economie en het voortbestaan van bedrijven. Wij willen onze klanten, relaties en zakenpartners graag laten weten dat Bewegen Werkt klaar is om weer te werken aan een vitaal Nederland.
Lees meer