Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

29 jun. 2022

Zien we jou ook bij het Divosa Congres?

Ben jij donderdag of vrijdag bij het voorjaarscongres van Divosa? Bezoek dan onze stand. Hier laten Jan Plat en Arno Nienhaus je 'op eigen wijze' kennismaken met onze aanpak en maak je kans op een activiteit voor jouw team t.w.v. €500,-.
Lees meer
11 mei 2022

Tip: Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

7 dagen gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers: dat is de Nationale Suiker Challenge van het Diabetes Fonds. Meedoen is goed voor je gezondheid en verrassend lekker.
Lees meer
13 apr. 2022

Whitepaper over Positieve Gezondheid

We hebben een nieuwe whitepaper! In deze whitepaper bespreekt coach en onderzoeker Marike van Kalken wat Positieve Gezondheid is en hoe wij het toepassen binnen het Bewegen Werkt programma. Tot slot geeft ze een onderbouwing van deze aanpak. Nieuwsgierig? Download dan de gratis whitepaper.
Lees meer
04 apr. 2022

Terugblik van het online event Positieve Gezondheid Werkt

Op dinsdag 29 maart vond het online event Positieve Gezondheid Werkt plaats. Tijdens deze bijeenkomst hebben we samen met grondlegger van Positieve Gezondheid Leontien, Bewegen Werkt coach Sandra en ervaringsdeskundige Odiah gesproken over Positieve Gezondheid in de praktijk. Hieronder lees je een terugblik.
Lees meer
24 feb. 2022

Gratis webinar over Positieve Gezondheid

Op dinsdag 29 maart organiseren wij een gratis webinar over Positieve Gezondheid. Dit doen wij samen met Leontien Hommels, één van de grondleggers van de scholingen Positieve Gezondheid in Nederland. Tijdens deze online bijeenkomst leer je wat Positieve Gezondheid is en hoe je er mee aan de slag kan. Aansluitend vertellen wij over de manier waarop wij Positieve Gezondheid toepassen binnen het beweegprogramma Bewegen Werkt.
Lees meer
10 feb. 2022

Bewegen Werkt via Stichting De Friesland

Stichting De Friesland ondersteunt gemeenten in Friesland om werk te maken van preventie. Daarbij is het in 2022 mogelijk om voor uitkeringsgerechtigden te starten met Bewegen Werkt. 10 Friese gemeenten hebben hun interesse kenbaar gemaakt om (minimaal) één groep van 16 uitkeringsgerechtigden aan te melden voor deelname.
Lees meer
20 jan. 2022

Loket Gezond Leven zet Bewegen Werkt in de schijnwerpers

Welke interventies werken om mensen weer te laten deelnemen aan de samenleving? Loket Gezond Leven informeert en enthousiasmeert gemeenten over erkende leefstijlinterventies. Ze zetten enkele interventies in de schijnwerpers. Dit keer: Bewegen Werkt
Lees meer
09 nov. 2021

Nieuw! Instructievideo's voor deelnemers

In het afgelopen 1,5 jaar hebben we hard gewerkt aan de digitalisering van onze dienstverlening. Als aanvulling op onze digitale lesomgeving hebben coaches Sandra en Robert instructievideo's opgenomen. Nieuwsgierig naar deze video's? Of zin in een beweegmomentje?
Lees meer
22 jul. 2021

Dinsdag 12 oktober: Werken is Topsport

Op dinsdag 12 oktober organiseren wij de gratis online bijeenkomst Werken is Topsport, om aan het werk te komen moet je trainen. Tijdens deze bijeenkomst wordt, zoals de naam al doet vermoeden, de vergelijking gemaakt tussen topsport en de stap naar werk.
Lees meer