Laatste nieuws

Gezond ouder worden in gemeente Molenlanden

Wil je vitaal ouder worden en meer bewegen en gezonder eten? Of, wil je meer energie, maar weet je niet waar te beginnen? De gratis training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ helpt je erbij! In 8 weken geven we je tips & trucs voor een vitaler leven.


‘Gezond leven, bewegen en eten’

Na het succes van de training gestart in het voorjaar, start in juni voor de inwoners van gemeente Molenlanden de training ‘Gezond leven, bewegen en eten’. In acht bijeenkomsten wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. Tijdens deze 8 trainingen zal de diëtiste 4 trainingen verzorgen over voeding en de vitaliteitscoach 4 trainingen over leefstijl en positieve gezondheid waarbij we uiteraard ook gaan bewegen. Voorafgaand aan de training neemt de vitaliteitscoach met u contact op voor een telefonisch vitaliteit coach gesprek.

De deelname is gratis.

Voor wie?

Ouderen uit de gemeente Molenlanden, die een eerste stap willen zetten richting een gezondere leefstijl. Vooraf gaand aan de training zal u met de vitaliteitscoach een intake gesprek hebben. Na uw aanmelding neemt zij contact met u op.

Tijdstip & locatie:

Locatie: VV-Nieuw-Lekkerland, Tiendweg 10, 2957 TJ Nieuw-Lekkerland

Data: 20 en 27 juni, 4 juli, 29 augustus, 5,12,19 en 26 september.

Tijd: van 13.00 uur – 15.30 uur

Aanmelden of meer informatie? Mail naar marian.vankoesveld@bewegenwerkt.nl | of bel 06 39 27 07 85.