Gezond ouder worden in gemeente Molenlanden

Laatste nieuws

Inwoners van gemeente Molenlanden kunnen weer deelnemen aan de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’. In acht bijeenkomsten wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. Deelname is gratis.

Steuntje in de rug

Sinds 2019 geeft Bewegen Werkt de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ in de gemeente Molenlanden. ‘In deze training werken we samen met een diëtist. Ook maken we kennis met GIGA Molenlanden, de beweegcoaches van de gemeente’, aldus vitaliteitscoach Hanneke van den Boogaard, projectleider en vitaliteitscoach vanuit Bewegen Werkt.

‘Het zetten van de stap naar een gezonde leefstijl is niet altijd gemakkelijk’, vervolgt Hanneke. ‘Juist in deze tijd, is het extra belangrijk aan je gezondheid te werken. Het valt niet altijd mee om dat alleen te doen. Eerdere trainingen laten zien dat werken aan gezondheid in groepsverband deelnemers een positieve boost geeft. Wie mee wil doen is van harte welkom.’

Voor wie?

50+'ers uit de gemeente Molenlanden, die een stap willen zetten richting een gezondere leefstijl.

Kosten

Deelname is gratis voor inwoners van gemeente Molenlanden.

Hanneke: ‘Er kunnen verschillende redenen zijn om mee te doen. Zoals het krijgen van tips om opnieuw in beweging te komen, gezonder te eten en gewichtsverlies. Of gewoonweg de steun en gezelligheid van een groep bij het behalen van je gezondheidsdoelen. Natuurlijk mag de motivatie niet ontbreken om écht iets aan je leefstijl te willen veranderen.’

Tijdstip & locatie:

Locatie: ’t Waellant, ooievaar 10 Nieuw-Lekkerland. Ruimte: Kleine Wael.

De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdagochtend van 10:00-12:00 uur.

Data: 27 januari, 3, 10,17 en 24 februari, 3, 10 en 24 maart.

Aanmelden of meer informatie? Mail naar Hanneke van den Boogaard: Hanneke.vandenBoogaard@bewegenwerkt.nl of bel 06 11 03 92 96. Aanmelden is mogelijk tot 25 januari.