Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

15 apr. 2024

Opleidingsdagen

Begin april organiseerden we de jaarlijkse 'Opleidingsdagen', een tweedaags event gericht op leren en ontwikkeling, in de prachtige bosrijke omgeving van Ede aan De Veluwe. Tijdens deze tweedaagse zijn er verschillende sessies gehouden om van elkaar te leren en om elkaar te inspireren. Verder zijn we in gesprek gegaan met Annette Kraaijeveld (OverMorgen) en Ardie Disbergen (Talma Borgh).
Lees meer
04 apr. 2024

Bezoek aan de Tweede Kamer!

Jan Plat was namens en met de Beweegalliantie aanwezig in de Tweede Kamer om Nederland meer in beweging te laten komen, Nederlanders zitten namelijk veelste veel.
Lees meer
11 mrt. 2024

Hoe houd je al die ballen in de lucht?

Heb je ook wel eens het idee dat je wel heel veel ballen tegelijk in de lucht moet houden? Werk – familie – relaties. Ze vragen allemaal om een deel van je tijd. Wil je graag overzicht van alle ballen die je in de lucht moet houden? Of zoek je een manier om dit leuker en makkelijker te maken? Pak dan eens pen en papier en doe de volgende oefening:
Lees meer
11 mrt. 2024

Teamvergadering plus

''We spreken elkaar weer tijdens de meeting van vanmiddag.'' Heb jij ook vaak interne meetings of werkoverleggen? Heel goed! Meetings bevorderen onder andere de samenwerking, coördinatie, communicatie en motivatie. Maar heb je wel eens aan een meeting met een externe gespreksleider gedacht?
Lees meer
13 dec. 2023

Praktijkvoorbeeld

In de zomer van 2023 kreeg Bewegen Werkt de gelegenheid om Avans te begeleiden bij de MDIEU-aanvraag. In 2 maanden tijd (juli en augustus) is er gewerkt aan de aanvraag en hebben we het voor elkaar gebokst om de aanvraag 1 september om 9 uur ’s ochtends in te leveren.
Lees meer
14 nov. 2023

Week van de Werkstress

Deze week (13 tot en met 17 november) is het de Week van de Werkstress. Hoe leuk je baan ook kan zijn, het is niet altijd even fijn en makkelijk.
Lees meer
07 nov. 2023

Week van de motoriek

Kinderen ontwikkelen, als het goed is, van jongs af aan vertrouwen in het lichaam via spelvormen en door klauteren en klimmen. Zodra we ouder worden, besteden we onze tijd als volwassenen vaker anders.
Lees meer
30 okt. 2023

Passie voor hardlopen!

Accountmanager Arno Nienhaus neemt je met zijn passie 'het lopen van marathons'. Van Amsterdam tot New York, met één specifiek doel: het verbeteren van zijn PR.
Lees meer
12 okt. 2023

Vitale Sectoren Festival 2023

Bewegen Werkt was op uitnodiging van Pim Beljaars standhouder bij het Vitale Sectoren Festival in de Prodentfabriek in Amersfoort. Het was een prachtig festival dóór en dóór mensen die dag in, dag uit werken aan alles wat vanzelfsprekend lijkt., zoals het opladen van je telefoon en het verkrijgen van schoon drinkwater.
Lees meer