Podcast

Wat beweegt de medewerkers van Bewegen Werkt? | Erwin

Het zijn vooral onze medewerkers die het verschil maken!

Daarom deze podcast-serie “Wat beweegt de medewerkers van Bewegen Werkt?”. Directeur Han Rutten spreekt elke maand een collega van Bewegen Werkt over de bijzondere ervaringen en uitdagingen die hij/zij tegenkomt in het werk. In deze tweede podcast spreekt Han met Erwin Lankhorst.

Aflevering 2. Erwin Lankhorst

Nieuwsgierig naar de passie van Erwin voor het participatieprogramma van Bewegen Werkt?

Zijn passie zorgt er voor dat we in de afgelopen 20 jaar al meer dan 30.000 mensen in een uitkeringssituatie bij gemeenten en UWV hebben geholpen bij een opstap naar de arbeidsmarkt en vooral ook bij het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

In deze podcast vertelt Erwin over zijn drijfveren om het Bewegen Werkt participatieprogramma steeds verder te ontwikkelen, wat de succesfactoren zijn en waar we de komende jaren accenten gaan leggen om te blijven aansluiten bij alle maatschappelijke ontwikkelingen en om nog succesvoller te worden!

De steeds krapper wordende arbeidsmarkt vraagt om een goede participatie van zoveel mogelijk mensen. Daar wil Erwin samen met Bewegen Werkt graag aan bijdragen! Luister hiernaast naar zijn gepassioneerde verhaal.

Wil je meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze aanpak en oplossingen. Neem contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 085 073 33 00.