Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

27 okt. 2022

Bewegen Werkt is trotse partner van ‘De VVT werkt vandaag aan morgen’

Het ministerie van SZW heeft A+O VVT een subsidie toegekend van ruim € 22 miljoen vanuit de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU). De diensten van Bewegen Werkt zijn binnen de subsidieregeling gecontracteerd en komen in aanmerking voor vergoeding.
Lees meer
13 okt. 2022

Webinar: Dweilen met de kraan open

Op donderdag 17 november organiseren wij van 9.00 tot 10.30 uur het gratis webinar 'Dweilen met de kraan open'. Tijdens deze interactieve online bijeenkomst delen we onze kennis en ga je samen met andere HR professionals op zoek naar manieren om het lek binnen jullie organisaties te dichten.
Lees meer
05 sep. 2022

Vitaal leiderschap leidt tot een beter werkvermogen

Uit een analyse van ons MoDI-database blijkt dat er een significante correlatie bestaat tussen de rol van de leidinggevende en het werkvermogen van medewerkers. Nieuwsgierig hoe dit zit? Lees dan snel verder.
Lees meer
25 aug. 2022

Bewegen Werkt is partner van Food in Transitie 2030

Food In Transitie is hét programma van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie waarmee bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig kunnen worden voor 2030. Als FIT2030 partner zetten wij onze expertise, kennis en kunde op het gebied van vitaliteit in om bedrijven weerbaar én wendbaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.
Lees meer
30 jun. 2022

13 oktober: Bestuurdersbijeenkomst Vitaal Leiderschap

Bewegen Werkt zet zich in voor een gezonder en vitaler Nederland. Aandacht voor vitaliteit binnen organisaties begint bij bestuurders. Daarom organiseren we op 13 oktober de bestuurdersbijeenkomst Vitaal Leiderschap.
Lees meer
01 jun. 2022

Wat beweegt de medewerkers van Bewegen Werkt? | Erwin

Het zijn vooral onze medewerkers die het verschil maken! Daarom deze podcast-serie “Wat beweegt de medewerkers van Bewegen Werkt?”. Directeur Han Rutten spreekt elke maand een collega van Bewegen Werkt over de bijzondere ervaringen en uitdagingen die hij/zij tegenkomt in het werk. In deze eerste podcast spreekt Han met Erwin Lankhorst.
Lees meer
18 mei 2022

Tip: Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

7 dagen gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers: dat is de Nationale Suiker Challenge van het Diabetes Fonds. Meedoen is goed voor je gezondheid en verrassend lekker.
Lees meer
26 apr. 2022

31 mei: Wereld Niet Roken Dag 2022

Op dinsdag 31 mei staat stoppen met roken volop in de belangstelling. Het is dan Wereld Niet Roken Dag, een initiatief van de World Health Organization (WHO). Wereldwijd worden rokers op deze dag aangemoedigd om - ten minste één dag - te stoppen met roken. Is jouw organisatie op 31 mei rookvrij?
Lees meer
22 apr. 2022

Gratis Leergang Duurzame Inzetbaarheid voor leden van WGV Zorg en Welzijn

Gezonde medewerkers presteren beter. Juist nu het coronavirus door ons land gaat en Nederland vergrijst is het slim om als organisatie te investeren in duurzame inzetbaarheid. Is jouw organisatie hier ook aan toe? Neem dan deel aan de Leergang Duurzame Inzetbaarheid.
Lees meer