Het laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

13 dec. 2023

Praktijkvoorbeeld

In de zomer van 2023 kreeg Bewegen Werkt de gelegenheid om Avans te begeleiden bij de MDIEU-aanvraag. In 2 maanden tijd (juli en augustus) is er gewerkt aan de aanvraag en hebben we het voor elkaar gebokst om de aanvraag 1 september om 9 uur ’s ochtends in te leveren.
Lees meer
14 nov. 2023

Week van de Werkstress

Deze week (13 tot en met 17 november) is het de Week van de Werkstress. Hoe leuk je baan ook kan zijn, het is niet altijd even fijn en makkelijk.
Lees meer
07 nov. 2023

Week van de motoriek

Kinderen ontwikkelen, als het goed is, van jongs af aan vertrouwen in het lichaam via spelvormen en door klauteren en klimmen. Zodra we ouder worden, besteden we onze tijd als volwassenen vaker anders.
Lees meer
30 okt. 2023

Passie voor hardlopen!

Accountmanager Arno Nienhaus neemt je met zijn passie 'het lopen van marathons'. Van Amsterdam tot New York, met één specifiek doel: het verbeteren van zijn PR.
Lees meer
12 okt. 2023

Vitale Sectoren Festival 2023

Bewegen Werkt was op uitnodiging van Pim Beljaars standhouder bij het Vitale Sectoren Festival in de Prodentfabriek in Amersfoort. Het was een prachtig festival dóór en dóór mensen die dag in, dag uit werken aan alles wat vanzelfsprekend lijkt., zoals het opladen van je telefoon en het verkrijgen van schoon drinkwater.
Lees meer
18 sep. 2023

Pieter Iedema 12,5 jaar in dienst bij Bewegen Werkt!

Pieter Iedema 12,5 jaar in dienst bij Bewegen Werkt!
Lees meer
13 jul. 2023

Opleidingsdagen

Om ons voor te bereiden op alle werkzaamheden die we in het najaar mogen uitvoeren hebben we een tweedaagse georganiseerd. In de prachtige groene en sportieve omgeving van Papendal in Arnhem zijn we bijeengekomen.
Lees meer
01 jun. 2023

De nationale suikerchallenge

Het letten op en verminderen van suikergebruik kan enorm helpen bij het verbeteren van de gezondheid. Wist je dat het verminderen van je suikerinname al sneller leidt tot gewichtsverlies, betere concentratie en meer energie?
Lees meer
17 mei 2023

Voorlichtingsbijeenkomst Subsidie duurzame inzetbaarheid

Op donderdag 15 juni 2023 organiseren Finestri Subsidie Management BV en Bewegen Werkt van 9.00 tot 10.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen. De subsidie is voor werkgevers die met duurzame inzetbaarheid aan de slag willen of al aan de slag zijn.
Lees meer