Wegens succes herhaald: Masterclasses Duurzame Inzetbaarheid

Laatste nieuws

Wegens succes herhaald: Masterclasses duurzame inzetbaarheid bij WGV Zorg en Welzijn. Vorig jaar beoordeeld met een 8.7!

Wilt u binnen uw organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid, maar weet u niet hoe u dit het best kunt pakken? Neem dan deel aan de 3 masterclasses duurzame inzetbaarheid. Tijdens deze sessies leert u hoe u in 7 stappen een vitale organisatie bouwt. Na de masterclasses is er mogelijkheid voor individuele coaching om de effectiviteit op duurzame inzetbaarheid in uw organisatie te vergroten.

Programma:

  • Masterclass 1 - Creëren van draagvlak voor duurzame inzetbaarheid (DI) en levensfasen
    Donderdag 17 oktober 2019 van 9.00 – 12.30 uur
  • Masterclass 2 - In gesprek over DI met Huis van werkvermogen
    Donderdag 21 november 2019 van 9.00 – 12.30 uur
  • Masterclass 3 - Werkdruk
    Donderdag 19 december 2019 van 9.00 – 12.30 uur

Voor wie

De begeleiding van de Masterclasses staat onder leiding van Kees der Weduwe. Kees heeft ruim 20 jaar ervaring in het werkveld van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid binnen organisaties. Kees adviseert verschillende bedrijven in Nederland in het opzetten van gezondheidsbeleid en het creëren van een vitale organisatie. Op een motiverende wijze aanzetten tot actie, door zelf te ervaren (gewoon doen), zijn kenmerken van zijn aanpak.

Resultaat

De masterclasses geven inzicht in de aanpak duurzame inzetbaarheid middels de 7-stappenmethodiek. Na uw deelname heeft u kennis van diverse modellen en quickscans. Tevens heeft u een eerste opzet van een plan van aanpak voor uw eigen organisatie. Met deze kennis bent u in staat om direct in uw organisatie met DI aan de slag te gaan. Het is mogelijk om na afloop van de 3 masterclasses individuele coaching van Kees der Weduwe te ontvangen.

Ervaringen van deelnemers

- "Mooi dat er ruimte wordt gegeven om dingen met elkaar te bespreken."
- "Prettige mogelijkheid om te delen en te leren."
- "Ruim voldoende interactie, inzicht in nieuwe ideeën, wederzijdse beïnvloeding."

Deelname en kosten

De 3 masterclasses kunnen niet los van elkaar gevolgd worden en als deelnemer wordt u geacht bij alle 3 sessies aanwezig te zijn.

Deelname aan de masterclasses is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt een bedrag van € 50,- annuleringskosten in rekening gebracht. Niet-leden betalen € 750,- voor de 3 masterclasses.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Op de website van WGV Zorg en Welzijn lees u meer over de Masterclasses. Hier kunt u zich ook aanmelden.