Gratis Organisatiescan en Adviestraject voor GGZ

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Wat jullie sterke punten zijn, waar nog kansen liggen, of dit thema leeft onder leidinggevenden en of het ook een onderdeel van de bedrijfsvoering is? Maak dan gebruik van de gratis organisatiescan Duurzame Inzetbaarheid inclusief een adviestraject van circa 20 uur. Speciaal ontwikkeld voor- en aangeboden door het O&O fonds GGZ.

Organisatiescan Duurzame Inzetbaarheid met adviesgesprek

Bewegen Werkt en Berenschot hebben samen in opdracht van het O&O fonds GGZ een organisatiescan Duurzame Inzetbaarheid ontwikkeld. Met behulp van deze scan ontdek je hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De scan is een krachtige tool om duurzame inzetbaarheid in de geestelijke gezondheidszorg te meten en te bevorderen.

Na aanmelding voor de scan ontvangt de GGZ organisatie een uitnodiging voor het invullen van de scan. De scan kan vervolgens ingevuld worden door HR-medewerkers, bestuurders of andere stakeholders. Binnen drie werkdagen na het invullen van de scan, ontvangt de organisatie een gedigitaliseerd rapport met rode, gele en groene scores per thema, waarbij sterke punten en verbeterpotentieel op het gebied van duurzame inzetbaarheid worden belicht. Deze resultaten worden vervolgens besproken in een online adviesgesprek.

Adviestraject

Na het invullen van de scan en het adviesgesprek, volgt een adviestraject van circa 20 uur. Maximaal 25 organisaties binnen de GGZ komen in aanmerking voor dit gratis adviestraject, wie het eerst komt, het eerst maalt!

Tijdens dit traject wordt de betreffende GGZ organisatie geadviseerd en begeleid om de duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie te bevorderen. Hiervoor worden activiteiten ingezet zoals bv. een visiesessie duurzame inzetbaarheid met stakeholders, een training voor leidinggevenden, etc. In overleg met de senior adviseur van Bewegen Werkt wordt bepaald welke activiteiten passend zijn voor de betreffende GGZ organisatie.

De looptijd van dit project van O&O fonds GGZ is tot 31 oktober 2024. Adviestrajecten zullen uiterlijk 1 oktober 2024 zijn afgerond.

Meer weten of aanmelden?

Vul dan onderstaand formulier in!