Voeding: kleine stapjes, grote winst

Workshop

Een gezonde leefstijl helpt je om lekker in je vel te zitten. Gezonde voeding is daarbij een belangrijk aspect. De meeste mensen weten wel wat een gezond voedingspatroon is. Je hieraan houden én dit volhouden is echter erg moeilijk. Dat is heel menselijk. Er zijn overal verleidingen en je wilt ook een beetje genieten…

Gedragsverandering

Je wilt wel op je voeding letten, maar van calorieën tellen word je niet altijd vrolijk, een dieet is niet vol te houden en je wilt ook nog een beetje genieten. Gelukkig zijn er ook andere leuke manieren om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Hoe? Dat leer je tijdens deze workshop. Door inzicht te krijgen in je eigen gewoontes en bewustwording van je keuzes, kun je met een paar eenvoudige veranderingen een start maken met het aanpassen van je leefstijl en zorg je ervoor dat je die blijvend vol kan houden zodat je met een goed gevoel kunt genieten van sommige verleidingen, en daarnaast zonder veel moeite gezond(er) kunt leven!

Voeding

In deze workshop is voeding het thema. We gaan hierbij uit van de richtlijnen van het Voedingscentrum. We verdiepen ons niet in specifieke diëten of afslankmethodes. De meeste mensen weten wel wat voor hun gezonder zou zijn. Het daadwerkelijk doen is echter moeilijk. Met die uitdaging gaan we aan de slag in deze workshop.

Duur

90 minuten

Groepsgrootte

Maximaal 20 deelnemers

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Resultaat

Handvatten, ervaring en inspiratie om direct een start te maken met een gezondere leefstijl.

Wil je meer informatie over de workshop 'Voeding: kleine stapjes, grote winst'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.