Energiek ouder worden

Workshop

Bij het ouder worden verander je zowel fysiek als mentaal, dit kan impact hebben op je leven. Het is belangrijk dat je signalen (h)erkent van bijvoorbeeld de overgang en keuzes maakt die passen bij wat jij fysiek en mentaal aankan. Deze workshop geeft je inzicht en tips om energiek ouder te worden

Tijdens deze workshop zie je in het kort wat er in je lijf gebeurt tijdens het ouder worden.. We inspireren je om een begin te maken met hoe te reageren op deze lichaamssignalen, door uit te leggen hoe je goed voor jezelf en je lichaam zorgt, met passende keuzes in je leefstijl en (werk)taken. Dat is het begin van een goede basis voor de rest van je leven!

De werkvormen richten zich zowel op individuele deelnemers als op de groep. Er is ruimte om ervaringen te delen. De herkenning bij anderen kan al zoveel doen! Bij bestaande werkgroepen (teams, afdelingen) zorgen de groepswerkvormen voor (h)erkenning en begrip. En er kunnen teamafspraken gemaakt worden om samen de ervaring en energie in het team te houden.

Programma
• Wat herken ik?
• Wat gebeurt er?
• Wat kan ik doen?
• Wat ga ik doen?
• Heb ik daar hulp bij nodig? Zo ja welke?

Duur

90 minuten

Groepsgrootte

Op locatie: maximaal 20 deelnemers

Online: maximaal 100 deelnemers

Interessant voor

Medewerkers die zich in bovenstaande uitdagingen herkennen

Begeleiding

De workshop wordt verzorgd door een ervaren vitaliteitscoach

Resultaat

Inzicht, ervaringen, tips en inspiratie om met het ouder worden je energie en talenten optimaal te
benutten

Wil je meer informatie over de workshop 'Energiek ouder worden'? Neem dan contact met ons op via 085 073 33 00 of info@bewegenwerkt.nl.