Overheid

Overheid en openbaar bestuur kent, door toegenomen verantwoordelijkheden, een hoge werkdruk. Er spelen uitdagingen bij het werven van nieuwe medewerkers en het voorkomen van uitval van vaste medewerkers. Tijd om in te zetten op het behouden van waardevolle krachten voor deze sector!

Waarmee kunnen we helpen?

Wij werken aan het voorkomen van uitval, verbeteren van vitaliteit en verhogen van werkgeluk. Dit doen wij voor overheden en openbaar bestuur met de onderstaande oplossingen.

Webinarpakket

Het webinarpakket Altijd Vitaal Werken is dé oplossing wanneer je op een laagdrempelige manier wilt werken aan de vitaliteit van jouw medewerkers.

Lees meer

Werkplekonderzoek

Werknemers leren regie te nemen over een (gezonde) werkplek.

Lees meer

Training stoppen met roken

Binnen één dag van het roken af met Allen Carr's Easyway.

Lees meer

Advies

Onze adviseurs ondersteunen in het gehele traject van plannen, organiseren, evalueren en/of borgen van het vitaliteitsbeleid.

Lees meer

Bekijk alle diensten

Bekijk welke diensten wij nog meer in kunnen zetten.

Lees meer

Voor welke organisaties werken wij?

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan een gezond Nederland. Wil je graag weten hoe wij dit doen? Bekijk dan de onderstaande cases.

Hoe we onze kennis voor jou kunnen toepassen?

Wij werken met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis delen we graag met jou.

Is de dienstverlening van Bewegen Werkt coronaproof?

Lees meer

Hoe voer je het gesprek over duurzame inzetbaarheid?

Lees meer

Van werkdruk naar werkgeluk: hoe pak je dit aan?

Lees meer

Of vraag het onze experts

Heb je vragen, of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze experts.

Hanneke van den Boogaard Adviseur