Bijbaan of tussenjaar?

Health Check medewerker

Heb jij besloten om komend jaar nog niet te gaan studeren en zoek je een tijdelijke baan? Of ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? Kom dan bij ons werken als Health Check medewerker.

Wij hebben banen beschikbaar voor tijdelijk of langere tijd, parttime of fulltime. Er is van alles mogelijk!

Je geeft zelf aan ons door wanneer jij beschikbaar bent. Wil je tijdens tentamenperiodes wat minder werken? Of ga je komend jaar op reis? Dan is dit geen probleem.

Wat doet een Health Check medewerker?

Als Health Check medewerker voer je gezondheidschecks uit op locatie van onze opdrachtgevers. Dit doe je niet alleen, maar samen met een gezellig team. Tijdens een testdag beman jij één van de teststations en draag zorg voor een correcte uitvoering van de test.

De testen die jij uitvoert zijn afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Heb je nog geen ervaring? Dan is dit geen probleem! Onze collega’s begeleiden je hier in zorgen dat je de juiste kennis en ervaring op doet om de testen uit te voeren.

Ben je woonachtig in de omgeving Zwolle / Almelo? Dan ben je ook verantwoordelijk voor het inpakken van de bedrijfsbus en het vervoeren van de bus naar diverse locaties in Nederland.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je stapt ’s morgen al vroeg in de trein, auto of onze bedrijfsbus op weg naar één van onze opdrachtgevers. Om 7.30 uur moet je namelijk al op locatie zijn. Samen met collega’s richt je de testruimtes in en drink je samen nog even een kop koffie of thee.

‘Goedemorgen!’, om 8 uur loopt de eerste deelnemer binnen en ga je van start. Je bent vandaag verantwoordelijk voor de BMI en taillemetingen. Je ziet vandaag 32 mensen die bij jou hun metingen uitvoeren. Nadat ze bij jou zijn geweest gaan ze door naar het volgende teststation met als sluiting een adviesgesprek met één van onze leefstijlcoaches. Aan de hand van de data die jij hebt doorgegeven ontvangen ze tijdens dit gesprek een advies op maat.

Rond 18.00 uur ruim je samen met het team op en stap je weer in de trein, auto of bedrijfsbus. Vandaag hebben jullie samen weer 32 mensen geholpen om een stukje vitaliter te worden!

Wat verwachten we van jou?

 • Affiniteit met gezondheid
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Nauwkeurig
 • Stressbestendig
 • Representatief
 • Bereid zijn onregelmatige en lange dagen te maken (vroeg opstaan, laat thuis) en te reizen (onze klanten zitten door heel Nederland)
 • Beschikbaar op doordeweekse dagen

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een tijdelijke baan in je tussenjaar waarbij je werkervaring op kunt doen.
 • Of een flexibele bijbaan: je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent.
 • Je werkt lange dagen en kan zo in een korte tijd veel uren maken.
 • Een salaris van €14,03 per uur.

Zie jij het al helemaal voor je?

Dan willen we graag kennis met jou maken. Mail jouw CV met motivatie naar peno@bewegenwerkt.nl. Wil je eerst wat meer informatie, dat kan natuurlijk ook. Bel hiervoor naar 085 073 33 00 en vraag naar Demi of Jolanda.