Nick Kramer

Bewegen Werkt coach
Nick.Kramer@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Voor mijn functie als beweegcoach en leefstijlcoach bij Bewegen Werkt ben ik werkzaam geweest als militair, LO docent en studiomanager bij een fitnessbedrijf. Daar heb ik de nodige kennis opgedaan, wat ik met veel passie en plezier toe kan passen in dit werkveld. Sinds februari 2020 mag ik mensen begeleiden naar een gezonde en vitale levensstijl en stappen laten maken richting de arbeidsmarkt.

Wat drijft mij?

Mijn drijfveren richten zich op de verbinding met de mensen, ieder persoon heeft een ander verhaal en de kans op persoonlijke groei. Puur maatwerk waarbij Bewegen Werkt en alle overige leefstijlthema’s aan bod komen.

Waar word ik blij van in mijn werk?

Ik word blij van mijn werk wanneer ik een bijdrage mag leveren aan de kwaliteit van leven van een deelnemer en je samen leuke maar soms ook minder leuke momenten met elkaar kan delen. En als ik naast de autonomie als beweegcoach, de betrokkenheid voel van de Bewegen Werkt collega’s en we samen competent zijn in het begeleiden, adviseren, motiveren en inspireren van de deelnemers op leefstijlgebied. Dat maakt dat Bewegen Werkt.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? De ochtend, wanneer mijn energie op zijn best is en de dag positief begint met mijn miracle morning.