Marian van Koesveld

Bewegen Werkt coach
marian.vankoesveld@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Ik ben Marian van Koesveld, ik woon en werk in Den Haag en ik ben vanaf september 2021 in dienst bij het mooie bedrijf Bewegen Werkt.

In september 2021 ben ik gestart als Beweegcoach. Wanneer het lukt sluit ik graag aan bij Health Check dagen. Sinds eind oktober heb ik de overstap gemaakt naar Buurtsportcoach Senioren Den Haag Stedelijk.

Wat drijft mij?

Het is fantastisch om een schakel te mogen zijn en mensen te kunnen faciliteren om zo vitaal en gelukkig mogelijk ouder te kunnen worden. Ik geloof in een positieve gezondheid waar de factoren fysiek, sociaal, mentaal, voeding en kennis mensen ondersteunen om keuzes te kunnen maken naar een positieve gezondheid en zelfredzaamheid.

Waar word ik blij van in mijn werk?

Het maakt mij blij om een verbinding te zijn tussen de partijen die betrokken zijn bij het helpen van senioren naar een positieve gezondheid, om op deze wijze vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Bewegen is middel en zorgt voor de verbinding met anderen. Daar waar behoefte is maar nog geen aanbod ga ik aan de slag om dit aanbod te creëren.

Wat is jouw favoriete manier van ontspannen? Wanneer ik schilder zijn kleuren, vormen, diepte en structuren het enige waar ik mee bezig ben en dit ontspant mij volledig. Daarnaast ben ik ontspannen wanneer ik met mijn gezin ben of een etentje of weekendje weg ben met vrienden.