Margriet Egges

Bewegen Werkt coach
Margriet.Egges@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Na Cesartherapeute te zijn geweest en gewerkt te hebben binnen de GGZ als sportbegeleider kwam alles eigenlijk samen bij Bewegen Werkt. Vroeger werd ik wel eens een pitbull genoemd, omdat ik me wel eens kon vastbijten in iets dat ik interessant vond of om iets gedaan te krijgen, bijvoorbeeld het kunnen werken op een rookvrije werkplek. Misschien is dat laatste ook wel een van de reden dat ik een aantal jaren geleden ben komen werken voor Bewegen Werkt.

Wat doe ik?

Voor het grootste deel geef ik de participatie-trajecten vorm voor verschillende gemeentes. Mensen die om verschillende redenen in een uitkeringssituatie zijn terecht gekomen starten met 2 dagdelen fitness, sport, spel en leefstijl per week gedurende 12 tot 18 weken. Het hele traject valt en staat met vertrouwen, plezier, bewustwording om uiteindelijk tot verandering te komen.

Waar word ik blij van in mijn werk?

Mijn deelnemers zijn mijn grootste stimulans. Zij geven aan wat voor hen echt van belang is, waar ze aan willen werken of wat voor hen nodig is om verder te kunnen komen.

Wanneer me het vertrouwen wordt gegeven komen wij samen puzzelend en slalommend verder. Ik houd van dit samenspel en geniet er enorm van als ik behaalde successen mee mag vieren.

Mijn favoriete manier van ontspannen? Zwaaien aan de lianen van het survivalbos!