Daphne Adolfs

Bewegen Werkt coach
daphne.adolfs@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Van jongs af aan ben ik geobsedeerd door sport, en daarbij voornamelijk het volgen van topsport. Voetbal, tennis, hockey en handbal, het liefst volg ik alles. Voorheen heb ik zelf altijd gehockeyed, tegenwoordig ga ik graag op de wielrenfiets zitten. Een sportopleiding paste dus goed in dit geheel. Na de opleiding Sport & Bewegen in Doetinchem te hebben afgerond ben ik doorgestroomd naar de HAN in Nijmegen, waar ik in 2020 mijn diploma haalde van de HBO‑opleiding Sportkunde. Sinds december 2020 ben ik werkzaam bij Bewegen Werkt.

Wat doe ik bij Bewegen Werkt?

Bij Bewegen Werkt ben ik werkzaam als beweegcoach. Binnen verschillende gemeenten bied ik ons beweegprogramma aan, aan statushouders en uitkeringsgerechtigden. Door middel van beweging en daarbij ondersteunde theorielessen begeleid ik mensen richting werk, vrijwilligerswerk of een opleiding. Daarbij is iedereen uniek, dus ook de uitkomst is per persoon verschillend.

Wat drijft mij?

Ik vind het leuk om mensen verder te helpen, daarbij vind ik de sfeer in een groep erg belangrijk. Humor en geintjes breken nog wel eens het ijs. Daarnaast word ik blij van mijn werk als mensen hun eigen kwaliteiten ontdekken en hierdoor weer een stap verder komen.

Mijn favoriete gerecht? Een zuurdesemboterham met ei en tomaatjes tijdens de lunch