Anke Klein Gunnewiek

Bewegen Werkt coach
Anke.KleinGunnewiek@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Na het afronden van de studie bewegingsagogie en psychomotorische therapie ben ik in 2007 begonnen met werken bij Bewegen Werkt. De afgelopen jaren heb ik met erg veel plezier in meerdere gemeenten ons beweegprogramma aangeboden aan verschillende groepen uitkeringsgerechtigden.

Wat doe ik bij Bewegen Werkt?

Onze deelnemers ervaren vaak fysieke en/of mentale klachten. Door een ervaringsgerichte werkwijze leer ik de deelnemers lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen te herkennen en te begrijpen en daarbij klachten/problemen anders te benaderen. Onze doelgroep intrigeert mij, met name door de zichtbare veranderingen die zij vaak doormaken op het gebied van motivatie, leefstijl en arbeidsrelevante competenties.

Waar ik veel waarde aan hecht, is het bieden van veiligheid en vertrouwen aan mijn deelnemers, zodat er een gunstig klimaat ontstaat om tot gedragsverandering te komen. Door middel van bewegen, coachen en motiveren breng ik onze deelnemers een stap dichter bij de arbeidsmarkt.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? Op zaterdag ontspannen lunchen met mijn gezin, nadat we alle vier heerlijk gesport hebben: turnen, bootcamp, fitness en hardlopen.