Laatste nieuws

Bewegen Werk is geselecteerd als partner voor Wendbaar aan het werk (2019-2021)

Over Wendbaar aan het werk

Wilt uw organisatie werk maken van duurzame inzetbaarheid, bijvoorbeeld meer draagvlak creëren voor het onderwerp, of het beleid rondom duurzame inzetbaarheid met deskundige hulp in de praktijk brengen? Dan is er goed nieuws! Het project ‘Wendbaar aan het werk’ biedt een mooie kans voor uw organisatie om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan! Bovendien maakt de toegekende ESF-subsidie het financieel aantrekkelijk om mee te doen.

Hoe werkt het?

Bij de start van Wendbaar aan het werk krijgt uw organisatie een bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid aangeboden. Samen met een gespecialiseerd adviseur bespreekt u uw ideeën en behoeften en maakt een projectplan op maat. Heeft u al een visie en beleid voor duurzame inzetbaarheid? Dan kunt u meteen van start met interventies die de duurzame inzetbaarheid verbeteren. U kunt hierbij kiezen uit interventies voor medewerkers, leidinggevenden of teams.

Activiteiten waarvoor u Bewegen Werkt kunt inzetten

U kunt een adviseur van Bewegen Werkt inzetten voor een breed aanbod aan diensten. Denk hierbij aan de volgende activiteiten:

  • Advies en training: Onze adviseurs ondersteunen in het gehele traject van adviseren, ontwikkelen, organiseren en/of evalueren van het vitaliteitsbeleid.
  • Metingen: Met de Monitor Duurzame Inzetbaarheid (MoDI), Health Check of Preventief Medisch Onderzoek (PMO) meten wij de vitaliteit en/of gezondheid van jouw medewerkers. Dit leidt tot een rapport en een advies op maat, voor zowel de werkgever als voor medewerkers.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@bewegenwerkt.nl of 053 477 66 46.