Winterwebinars - Vitaal op glad ijs

Welkom!

Het hebben en houden van een goede vitaliteit is een flinke uitdaging. Zeker nu! We moeten weer omgaan met teleurstellingen en veranderingen. De gezellige maar vaak ongezonde feestmaand komt er aan, de verbinding met collega’s is lastiger te stimuleren, goede voornemens sneuvelen vaak als sneeuw voor de zon en met alle ballen in de lucht is balans soms ver te zoeken. In de nieuwe winterserie ‘Vitaal op glad ijs’ gaan we in 4 webinars de uitdaging aan en beantwoord jij de volgende vragen: Hoe zit ik lekker in mijn vel? Hoe stimuleer ik verbinding? Hoe houd ik vitale veranderingen vol? Hoe blijf ik in balans? Slijp de schaatsen en ga met ons op een positieve manier het gladde ijs op!

Serie voorbij. En nu?
De 5 webinars in deze serie zijn hieronder nog tot eind maart terug te zien. Aangezien er met de huidige maatregelen weer meer op locatie kan, bieden we momenteel geen nieuwe webinarserie aan. Uiteraard zijn onze online en offline vitaliteitsactiviteiten aan te vragen voor jouw organisatie. In overleg wordt bepaald wat het best aansluit bij de behoefte van de medewerkers en ook wordt de activiteit op maat gemaakt. Kom hierover in contact via info@bewegenwerkt.nl bij interesse!

Header ijsberg

Opnames afgelopen webinars

Webinar Lekker in je vel - 21 december
Gaan gezelligheid en gezondheid goed samen? Mentaal zeker! Qua leefstijl soms iets minder. Rond de feestdagen is dat best een dingetje. Kun je kleine stapjes maken om de schade te beperken of je gezonde gedrag zelfs vol te houden? Bekijk hieronder de opname van het eerste webinar. Probeer voor jezelf ook echt iets op te schrijven op de momenten dat er om jouw input wordt gevraagd! Klik op het groene 'play' knopje om de opname te bekijken.

Let op! Als de video niet afspeelt, ligt dat aan de browser waarin je hem opent of aan de beveiligde werkomgeving. Kopieer de link in dat geval naar een andere browser, buiten de werkomgeving.

Webinar Vitale veranderingen volhouden - 11 januari - 15u
Zegt de één tegen de ander: ‘Dit jaar ga ik écht minder drinken, meer bewegen, gezonder eten, stoppen met roken en een nieuwe hobby zoeken.’ Zegt de ander: ‘Top! Dat gaat je vast lukken...’ Wat zou jij zeggen? Klik op het groene 'play' knopje hieronder om erachter te komen hoe dit werkt.

Webinar Vitaal verbinden - 1 februari - 15u
Werkend Nederland mist de gezelligheid bij de koffieautomaat, in de kantine, zelfs tijdens overlegjes en na afloop van het werk. Welke kansen zijn er om de verbondenheid van jouw team een boost te geven? Voor thuiswerkers en voor werkenden op de werklocatie. Klik op het groene 'play' knopje om te ontdekken wat jij wil en kan doen.

Webinar In balans op glad ijs - 15 februari - 15u
Hoe is het met jouw balans terwijl je op glad ijs meerdere balletjes hoog probeert te houden? Soms moet je keuzes maken, een balletje laten vallen of hulp vragen. Doe je mee met de balanstraining? Klik op het groene 'play' knopje om te ontdekken wat jij wil en kan doen om (meer) balans te ervaren.

Herhaling Lekker in je vel - 8 maart - 15u
Vol energie, opgewekt en fluitend door de dag gaan. Dat willen we allemaal. Toch is het best moeilijk om altijd de keuzes te maken die bijdragen aan dat ‘lekker in je vel’ gevoel. In dit webinar ontdek je waarvan jij lekker in je vel zit én hoe je dat kunt stimuleren. Je gaat aan de slag met werkvormen die jou aan het denken zetten en op weg helpen. Aan het eind van de workshop heb je jouw ‘lekker in je vel’ actie bedacht. Klik op het groene 'play' knopje om te ontdekken wat jij wil en kan doen om (meer) balans te ervaren.

Deze webinarserie 'Vitaal op glad ijs' werd georganiseerd vanuit een projectgroep van Bewegen Werkt die graag de vitaliteit van heel werkend Nederland wil stimuleren. We beseffen ons dat het uitdagende tijd is en proberen om deze manier een klein steentje bij te dragen. Er zijn vele andere manieren om samen met Bewegen Werkt de inzetbaarheid van jou en je collega's te verbeteren. Kijk op https://bewegenwerkt.nl/ voor de andere mogelijkheden of kom in contact via info@bewegenwerkt.nl zodat we mee kunnen denken.