Welkom!

Winterwebinars - Vitaal op glad ijs

Het hebben en houden van een goede vitaliteit is een flinke uitdaging. Zeker nu! We moeten weer omgaan met teleurstellingen en veranderingen. De gezellige maar vaak ongezonde feestmaand komt er aan, de verbinding met collega’s is lastiger te stimuleren, goede voornemens sneuvelen vaak als sneeuw voor de zon en met alle ballen in de lucht is balans soms ver te zoeken. In de nieuwe winterserie ‘Vitaal op glad ijs’ gaan we in 4 webinars de uitdaging aan en beantwoord jij de volgende vragen: Hoe zit ik lekker in mijn vel? Hoe stimuleer ik verbinding? Hoe houd ik vitale veranderingen vol? Hoe blijf ik in balans? Slijp de schaatsen en ga met ons op een positieve manier het gladde ijs op!

Webinar Lekker in je vel - 21 december - 15u
Gaan gezelligheid en gezondheid goed samen? Mentaal zeker! Qua leefstijl soms iets minder. Rond de feestdagen is dat best een dingetje. Kun je kleine stapjes maken om de schade te beperken of je gezonde gedrag zelfs vol te houden? Schrijf je in via deze inschrijflink en zet hem meteen in je agenda.

Webinar Vitale veranderingen volhouden - 11 januari - 15u
Zegt de één tegen de ander: ‘Dit jaar ga ik écht minder drinken, meer bewegen, gezonder eten, stoppen met roken en een nieuwe hobby zoeken.’ Zegt de ander: ‘Top! Dat gaat je vast lukken...’ Wat zou jij zeggen? Schrijf je in via deze inschrijflink en zet hem meteen in je agenda.

Webinar Vitaal verbinden - 1 februari - 10u
Werkend Nederland mist de gezelligheid bij de koffieautomaat, in de kantine, zelfs tijdens overlegjes en na afloop van het werk. Welke kansen zijn er om de verbondenheid van jouw team een boost te geven? Voor thuiswerkers en voor werkenden op de werklocatie. Schrijf je in via deze inschrijflink en zet hem meteen in je agenda.

Webinar In balans op glad ijs - 15 februari - 15u
Hoe is het met jouw balans terwijl je op glad ijs meerdere balletjes hoog probeert te houden? Soms moet je keuzes maken, een balletje laten vallen of hulp vragen. Doe je mee met de balanstraining? Schrijf je in via deze inschrijflink en zet hem meteen in je agenda.

Header ijsberg

Deze webinarserie 'Vitaal op glad ijs' werd georganiseerd vanuit een projectgroep van Bewegen Werkt die graag de vitaliteit van heel werkend Nederland wil stimuleren. We beseffen ons dat het uitdagende tijd is en proberen om deze manier een klein steentje bij te dragen. Er zijn vele andere manieren om samen met Bewegen Werkt de inzetbaarheid van jou en je collega's te verbeteren. Kijk op https://bewegenwerkt.nl/ voor de andere mogelijkheden of kom in contact via info@bewegenwerkt.nl zodat we mee kunnen denken.