Webinars En nu jij! - Travers

Welkom!

Travers organiseert dit najaar voor de medewerkers 3 vitale webinars met als thema 'En nu jij!' De webinars kun je hier terugkijken. Als je dit webinar terug kijkt, doe dan de werkvormen mee en zet jezelf echt even aan het denken! Op deze pagina vind je ook de links om je nog voor de volgende webinars aan te melden.

Webinar Help! Ik ben in de overgang - 20 september
Je kunt de belangrijkste sheets downloaden via deze link zodat je ook de boekentips en interessante info nog kunt terugvinden.

Webinar Energie en balans - 4 oktober
Klik hier om de sheets te zien en bijvoorbeeld de Kracht van 8, de zelfanalyse of de signalen nog eens terug te zien.

Webinar Energie en voeding - 23 november
Hieronder vind je de opname van dit webinar. De links die hierin genoemd waren zijn caloriecalculator.nl en de eetmeter van het Voedingscentrum. Veel terugkijkplezier!

Deze webinarserie 'En nu jij!' werd georganiseerd vanuit een projectgroep die graag de vitaliteit van Travers wil stimuleren. De projectgroep is aan het onderzoeken op welke manier de medewerkers het best ondersteund kunnen/willen worden op het gebied van vitaliteit. Heb je suggesties, wensen, ideeën? Laat het vooral weten via je HR collega Fleur Bloeme via f.bloeme@travers.nl. Dit geldt voor zowel Travers Welzijn, Hedon, Doomijn en ZwolleDoet!