Workshops

Workshops ter bevordering van leefstijl en vitaliteit

Wil jij jouw medewerkers inspireren om een start te maken met een gezonde leefstijl en/of te werken aan hun vitaliteit? Wij bieden een breed aanbod aan workshops op diverse leefstijl- en vitaliteitsthema's. Bekijk hieronder een greep uit het workshopaanbod.

Naast het standaard aanbod kunnen onze vitaliteitscoaches ook workshops op maat samenstellen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via 053 477 66 46 of info@bewegenwerkt.nl.

Workshop ''Weet jij hoe je start met een gezonde leefstijl?''

Thema: voeding en bewegen

Veel mensen vinden het moeilijk om beweging in te passen in hun dagelijks activiteiten, of om op een verantwoordelijke manier met voeding om te gaan. Tijdens deze laagdrempelige workshop maken deelnemers kennis met deze twee relevante aspecten van leefstijl: voeding en bewegen. Ze leren hoe ze direct na de workshop eenvoudig met een gezondere leefstijl kunnen starten.

Case 7
Nieuws 12

Workshop: ''Hoe boks jij het voor elkaar?''

Thema: omgaan met verandering en grenzen stellen

Er is maar één constante in ons leven: dat de wereld waarin wij leven constant veranderd. Toch is verandering niet altijd eenvoudig te accepteren of te begrijpen, laat staan dat mensen het eenvoudig vinden om hier mee om te gaan. In deze workshop benaderen we dit thema op een sportieve manier, namelijk door middel van boksen. We stellen daarbij de vraag: omgaan met verandering en stellen van grenzen, hoe boks jij het voor elkaar?

Workshop ''Van werkdruk naar werkgeluk''

Thema: werkdruk

Werkdruk kan het werkplezier van uw werknemers verlagen. Maar wanneer is de druk té hoog? Deze workshop geeft deelnemers inzicht in het verschil tussen spanning en ontspanning en geeft tips om hier goed mee om te gaan. Deelnemers worden zich bewust van de energiegevers en energievreters. Ook krijgen ze inzicht in de keuzes die ze hebben om dit te veranderen.

Nieuws 11
Nieuws 15

Workshop ‘Met energie aan het werk!’

Thema: slapen en ontspannen

Voldoende nachtrust is misschien we dé belangrijkste leefstijlfactor, blijkt uit onderzoek. De afgelopen decennia zijn we steeds minder gaan slapen, wat grote gevolgen heeft voor onze gezondheid en productiviteit. In deze workshop wordt ingegaan op het belang van slapen en de relatie met herstel en ontspanning. De deelnemers worden zich bewust van hun eigen slaapgedrag en gaan voor zichzelf na wat dit betekent in relatie tot het werk. Zij gaan op zoek naar mogelijkheden om ontspanning in het dagelijks leven extra aandacht te geven en maken een persoonlijk plan.

Wil je graag meer informatie?

Wil je informatie over onze diensten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.