Werken aan vitale mensen en organisaties

Vitaliteit als resultaat

Een aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Dát werkt

Wij helpen jouw organisatie vitaal te worden en te blijven. Dit doen wij met een compleet aanbod aan diensten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met onze drie pakketten sluiten wij altijd aan op het behoefteniveau van jouw organisatie.

Meer pakketinformatie
Meer pakketinformatie

Excellentpakket

Advies & Training

Bekijk de diensten
Meer pakketinformatie

Waar onderscheiden wij ons in?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met deze aanpak behalen we resultaat op vitaliteit. Wil je weten hoe wij de vitaliteit binnen jouw organisatie kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

  • Resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Een totaal aanbod van advies & trainingen, metingen en interventies
  • Een ervaren team met passie voor vitaliteit
  • Blik Op Werk gecertificeerd

Over Bewegen Werkt

Bewegen Werkt staat voor gezonde mensen en organisaties. Met oog en aandacht voor vitaliteit, participatie en stoppen met roken zorgen wij er samen met jou voor dat Nederland gezonder wordt!

Ons laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven van Bewegen Werkt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

27 feb. 2019

Meer vakantiedagen krijgen door te sporten

Bijna elke werkgever wil het wel stimuleren dat werknemers meer gaan sporten en gezonder leven. Een Zweeds bedrijf heeft daar een creatieve oplossing voor gevonden: voor elk uur dat werknemers sportief bezig zijn, krijgen zij 12 minuten extra vakantie.

Lees meer
21 feb. 2019

Informatiebijeenkomst ESF subsidie

Binnenkort start een nieuw aanvraagtijdvak voor de ESF subsidie duurzame inzetbaarheid. Wil je binnen jouw organisatie gebruik maken van deze regeling, maar weet je niet hoe je dit het best kan aanpakken? Kom dan op donderdag 14 maart naar de gratis informatiebijeenkomst bij WGV Zorg en Welzijn.

Lees meer