Welkom!

Vitaliteit met Karakter

Hartelijk dank voor je interesse in het thema vitaliteit. Goed dat je er bent! Op deze pagina vind je handvatten om direct met de vitaliteit van jou en/of je team aan de slag te gaan. Er worden verschillende vitale hulpmiddelen aangeboden, je kunt de opname van de online bijeenkomst met schaatser Stefan Groothuis terugkijken én je kunt je inschrijven voor de vitale workshops die jou aangeboden worden.

Klik op de groene links om naar de werkbladen/factsheets te gaan:

- VITALITEITSCAN: bekijk de stellingen en bepaal op jij daar positief, neutraal of negatief op scoort. Stel jezelf daarna de volgende vragen; Wat vind je daarvan? Waar ben je trots op? Wat wil je verbeteren? Wie/wat heb je daarvoor nodig? Wat is jouw eerste stapje? Als je dit met je collega deelt, sta je samen sterker en als je hele team dit invult en bespreekt, is vitaliteit ineens een goed bespreekbaar thema geworden!

- MANTELZORG: bekijk de factsheet en bepaal of jij mantelzorger bent. Is dat een uitdaging voor jou of misschien voor een collega? Bekijk dan ook wat er mogelijk is op dit gebied via deze factsheet!

- KRACHT VAN 8: gaat er iets niet zoals je dat wilt? Kun je er wel invloed op hebben? Pak dan de kracht van 8 erbij! Bekijk de stappen en maak ze concreet voor de uitdaging waar jij mee worstelt. Bedenk dat het heel menselijk is om ook het onderste cirkeltje te doorlopen, maar kijk eens wat jou kan helpen om te kijken in kansen!

- Etc.

Afbeelding 1

'Zorgen is topsport!'

'Alleen gaat het sneller, samen kom je verder'

'Wat je aandacht geeft groeit'

'Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan...'

'De beste houding is de volgende!'

Workshopprogramma!

Op basis van de behoefte van de vitaliteitsambassadeurs van Karakter is er een workshopsprogramma op maat opgesteld. In deze workshops ga je aan de slag met een vitaal thema en kies je zelf op welke manier jij of je team hiermee aan de slag kan.

Datum 1 - Thema - Tijd
Datum 2 - Thema - Tijd
Etc.

Klik HIER (planningstool wordt t.z.t. aangemaakt) voor de inschrijfpagina voor de workshops.