Saskia van Geelen

Vitaliteitscoach en projectleider
Saskia.vanGeelen@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wat houdt mijn functie in?

Als vitaliteitscoach en projectleider ondersteun en begeleid ik individuele medewerkers en organisaties bij het realiseren van een vitaal duurzaam leven. Belangrijke thema’s hierin zijn onder andere werkplezier, bevlogenheid, positieve mindset en zingeving. Wat kun je zelf doen als persoon en/of als organisatie om dit te bereiken en te behouden? Tijdens mijn werk ga ik op zoek naar behoefte en wensen en ga hiermee aan de slag. Iedereen is anders en daar hoort een persoonlijke aanpak bij.

Sinds 1992 ben ik werkzaam bij Bewegen Werkt in verschillende rollen zoals beweegcoach, regiomanager bedrijfsfitness en de laatste 10 jaar als vitaliteitscoach en projectleider PMO’s. Binnen deze rol heb ik de laatste jaren diverse projecten begeleid, ondere andere Famostar, Subvention, Panduit en De Klup Twente. Tevens ondersteun ik collega’s bij grotere projecten, bijvoorbeeld bij Vitens, ROC van Twente en Attero.

Manier van werken

Samen op pad. Als vitaliteitscoach en/of projectleider gaan we samen kijken wat nodig is om bepaalde doelen te halen, verbeteren en/of te behouden. Waar is behoefte aan, wat past bij jou of bij de organisatie? Samen bepalen we welke acties in gang worden gezet naar een bepaald doel of oplossing voor een duurzame verbetering. Ik ben geïnteresseerd en meedenkend in wat er nodig is om dit allemaal te bereiken.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? Wandelen op het strand en daarna een lekkere kop koffie

Saskia is de collega die het langst in dienst is bij Bewegen Werkt. Ze was op 1 maart jongstleden maar liefst 30 jaar in dienst! Wil je weten wat Saskia beweegt in haar werk? Luister dan naar de podcast.

Ga naar de podcast