Sandra van der Vlerk

Bewegen Werkt coach
Sandra.vandervlerk@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Na het afronden van de opleiding oefentherapie Cesar heb ik een aantal jaar in de eerstelijnszorg gewerkt in een oefentherapie- en fysiotherapiepraktijk. Ik heb mij gespecialiseerd in de neurorevalidatie en ben toen bij een revalidatie-instelling gaan werken. Ik merkte dat mijn interesse breder was dan alleen maar bewegen, dus toen ben ik mij gaan richten op leefstijlcoaching. Zo doende ben ik in 2019 bij Bewegen Werkt gekomen.

Wat doe ik bij Bewegen Werkt?

Als Bewegen Werkt coach ben ik actief binnen de Participatie tak van het bedrijf. Ik begeleid groepen bijstandsgerechtigden in Amsterdam richting een actievere leefstijl en ondersteun ze om weer meer mee te doen in onze maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen.

Wat drijft mij?

Ik vind dat iedereen het recht en een kans heeft op een gezonde leefstijl. Ik wil daarom graag de mensen begeleiden die meer moeite hebben om hier hun weg in te vinden of iets in te veranderen.

Ik word blij als ik mensen met hele verschillende achtergronden en culturen bij elkaar zie komen en contact zie maken. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen elkaar kunnen stimuleren en ondersteunen en zo meer in onze maatschappij mee kunnen doen.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? Ik voel me heel erg blij als ik in onze volks- en moestuin aan het werk ben.