Kenneth van Veen

Buurtsportcoach
kenneth.vanveen@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Kenneth. Een sportfanaat van 35 jaar oud, woonachtig in Den Haag met met mijn vriendin en 2 zoontjes. Ik ben afgestudeerd Sportmanager aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Vroeger heb ik heel veel verschillende sporten beoefend van darten tot schermen, maar badminton is de sport die mij echt heeft gegrepen. Ik heb van mijn 12e tot mijn 18e in de Nederlandse Badminton Selectie gespeeld. Voor het Nederlands Team heb ik veel Nationale- en Internationale toernooien gespeeld. Momenteel werk ik als buurtsportcoach bij Bewegen Werkt. Ik heb geen blad voor de mond, ben eerlijk en altijd in voor een gezellig praatje. Dit zijn kwaliteiten die ook in het dagelijks leven goed van pas komen. Daardoor weet mijn omgeving altijd wat ze van mij kunnen verwachten.

Wat drijft mij?

Mijn drijfveer is om senioren langer vitaal te houden. Ik vind het mooi om te zien dat iemand langer vitaal blijft door te blijven bewegen en dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen geven. Iemand komt ‘’bij wijze van’’ binnen met een rollator en loopt een aantal maanden later zonder rollator. Dat gun ik elke senior!

Ik word blij van mijn werk wanneer ik resultaat zie bij een senior, en dat hij of zij vooruitgang heeft gemaakt op sociaal en/of sportief vlak.

Mijn favoriete gerechten? Pizza en sushi. Koken en bakken is een echte passie van mij. Ik vind het leuk om voor familie en vrienden wat lekkers te koken en samen een gezellige avond ervan te maken.