Isa van Rijswijk

Buurtsportcoach
Isa.vanRijswijk@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Wie ben ik?

Vanuit mijn achtergrond als Bewegingstechnoloog, roeier op nationaal niveau en met veel coach ervaring weet ik wat routinematig bewegen kan brengen. Na het afronden van mijn pre-master Bewegingswetenschappen in 2021, besloot ik het werkveld in te gaan. Ik ben begonnen als hoofdinstructeur bij Fun Forest Amsterdam, waar heel veel plezier heb beleefd in het begeleiden, coachen en aansturen van gasten en het samenwerken met mijn collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. Na een zomer in de buitenlucht wilde ik wat nieuws. Zo kwam ik terecht bij Bewegen Werkt en zet ik mij graag in om zoveel mogelijk Hagenaren in beweging te brengen!

Wat doe ik bij Bewegen Werkt?

Als buurtsportcoach senioren zet ik mij in voor meer en passend beweegaanbod in de wijk. Ik begeleid ouderen die in beweging willen komen en motiveer mensen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is. Vanuit persoonlijk contact en vertrouwen zetten we samen een stap in de goede richting.

Wat drijft mij?

Ik word gedreven door verbinding. Samenwerken met professionals in de wijk en nieuwe ideeën en initiatieven bedenken maakt mij enthousiast. Daarnaast word ik gedreven door de verbinding met bewoners uit de wijk. Vanuit vertrouwen probeer ik mijn passie voor bewegen over te brengen en zet ik samen met hen een stap in de goede richting.Ik word blij van vooruitgang, groei en plezier. Ik geloof dat iedereen kan genieten van bewegen, op welk niveau dan ook. Hoe klein de stappen soms ook zijn, de voldoening en trots die zichtbaar wordt bij mensen die bewegen en daarmee vooruitgang boeken in hun mentale én fysieke gesteldheid brengt een lach op mijn gezicht.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? Roeien door de ochtenddauw op een windstille ochtend, met spiegelglad water en het zonnetje op mijn gezicht.