Nu online WEBINAR Allen Carr's Easyway stoppen met roken

Binnen één dag van het roken af

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De online training bestaat uit 1 bijeenkomst met 4 blokken van 3 kwartier met telkens 1 kwartier (rook)pauze. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn. Lees hier meer over de training >

Deelname is GRATIS voor mensen die een zorgverzekering hebben afgesloten bij Menzis, Anderzorg, HEMA of PMA.

De webinars staan gepland op 30 juli, 27 augustus, 22 september, 1 oktober en 27 oktober van 10.00 - 14.00 uur.

Informatie voor particulieren

Aanmelden

Wanneer je mee wilt doen aan de webinar dan stuur je een e-mail naar info@allencarr.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • E-mail
  • Indien verzekerd bij Menzis, Anderzorg, PMA of HEMA: vermeld jouw zorgverzekeraar, polisnummer en geboortedatum.
  • Datum webinar

Na je aanmelding krijg je enkele dagen voorafgaand aan de webinar de link toegestuurd waarmee je toegang krijgt tot de webinar.

Kosten

De Webinar is GRATIS voor mensen die een zorgverzekering hebben afgesloten bij Menzis, HEMA, PMA of Anderzorg. Overige deelnemers betalen € 356,95 per persoon inclusief btw. Ben je niet verzekerd bij één van de genoemde zorgverzekeraars dan krijg je een factuur gemaild die uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de training betaald moet zijn om tijdig de link te kunnen ontvangen.

Informatie voor werkgevers

Wil je medewerkers ondersteunen bij het stoppen met roken? Stel hen dan in de gelegenheid om deel te nemen aan onze online webinar.

Kosten

De webinar is GRATIS voor medewerkers die een zorgverzekering hebben afgesloten bij Menzis, Anderzorg, HEMA of PMA. Overige medewerkers betalen € 295,00 per persoon exclusief btw.

Verwacht je 10 deelnemers of meer aan te melden, dan bieden wij een korting aan. Voor meer informatie of een offerte op maat: stuur een mail naar info@allencarr.nl.

Aanmelden en betalen via het bedrijf

Medewerkers kunnen bij ons worden aangemeld door e-mail te sturen naar info@allencarr.nl, o.v.v.:

  • Naam medewerker(s)
  • E-mailadres(sen) medewerker(s)
  • Indien verzekerd bij Menzis, Anderzorg, PMA of HEMA: polisnummer en geboortedatum.
  • De factuurgegevens van uw organisatie
  • Datum webinar

Uiterlijk 2 weken voorafgaande aan de training sturen wij een factuur. Deze moet uiterlijk 2 dagen voor de training zijn betaald. Na betaling sturen wij een link van de training naar de deelnemers, waarmee zij kunnen deelnemen aan de training

Aanmelden en betalen door medewerker zelf

Als je ervoor kiest om medewerkers zichzelf te laten inschrijven en betalen, dan kunnen zij zich aanmelden en betalen conform de werkwijze die hiernaast beschreven staat onder het kopje particulieren

Promotiemateriaal

Om de training te promoten kun je gebruik maken van promotiemateriaal, waaronder een flyer en een poster. Deze digitale materialen kun je bij ons opvragen via info@allencarr.nl.

Neem contact op

Wil je informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.