Stoppen met roken training, gratis voor Menzis verzekerden!

4 februari 2020 bij FC Twente in Grolsch Veste

Op 4 februari 2020 wordt in de Grolsch Veste van FC Twente in Enschede wederom een Allen Carr training georganiseerd in een voetbalstadion! Op 19 november werd een training gehouden in het stadion van Heracles in Almelo. 49 rokers maakten daar aan het einde van de eendaagse training hun laatste sigaret uit. Na deze succesvolle dag is besloten om komend jaar Allen Carr stoppen met roken trainingen te organiseren in voetbalstadions.

De training

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De training bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer 6 uur, waarna je definitief stopt met roken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn.

Datum / tijd Dinsdag 4 februari van 10.00-16.00 uur

Locatie Grolsch Veste van FC Twente

GRATIS Voor mensen die een zorgverzekering hebben afgesloten bij:

  • Menzis
  • Anderzorg
  • HEMA

Kosten Overige deelnemers betalen € 356,95 per persoon.

Twente Rookvrij

De training sluit aan bij Twente Rookvrij, een initiatief van samenwerkende gezondheidspartners in de regio: de GGD-en in Twente, ROC van Twente, Twentse ziekenhuizen, huisartsen, apothekers, verloskundigen en zorgverzekeraar Menzis.

Informatie voor werkgevers

Wilt u uw medewerkers ondersteunen bij het stoppen met roken? Stel hen dan in de gelegenheid om deel te nemen aan de training op 4 november.

Promotiemateriaal
Om de training te promoten kunt u gebruik maken van promotiemateriaal, waaronder een flyer en een poster. Deze digitale materialen kunt u bij ons opvragen via info@allencarr.nl.

Aanmelden
Indien u de kosten voor uw medewerkers vergoedt, dan kunt u uw medewerkers bij ons aanmelden door een e-mail te sturen naar info@allencarr.nl, o.v.v.:

  • Naam medewerker(s)
  • E-mailadres(sen) medewerker(s)
  • Indien verzekerd bij Menzis, Anderzorg of HEMA: polisnummer en geboortedatum.
  • De factuurgegevens van uw organisatie

Neem contact op

Wil je informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.