Binnen één dag van het roken af

Keuze uit een webinar of training op locatie

De training stoppen met roken van Allen Carr's Easyway

Dát werkt

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De training bestaat uit één bijeenkomst, waarna je definitief stopt met roken. Je kiest zelf de training die het best bij jou past, online in de vorm van een webinar of op één van onze locaties. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, ook op lange termijn.

Voor jou

Wil jij stoppen met roken? Meld je dan aan voor een webinar of training op één van onze locaties. Deelname is gratis voor verzekerden van Menzis, Anderzorg, HEMA en PMA.

Bekijk direct onze trainingsdata

Voor werkgevers

Wil jij jouw organisatie rookvrij maken? Kies dan voor een webinar of bedrijfstraining stoppen met roken volgens de methode van Allen Carr's Easyway.

Waar onderscheiden wij ons in?

De training gaat niet in op alle bekende gezondheidsredenen om te stoppen met roken. Die kennen rokers immers al. Alle redenen waarom je wél rookt, worden tijdens de training tegen het licht gehouden. Wij helpen om het verslavingsmechanisme te doorzien. Hierdoor wordt stoppen met roken vanzelfsprekend.

  • Binnen één dag van het roken af
  • Keuze uit een webinar of training op locatie
  • Bewezen effectieve training
  • Een jaar gratis nazorg
  • Gratis deelname voor verzekerden van Menzis, Anderzorg, HEMA en PMA

Maak kennis met ons team

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en jaren lange ervaring helpen onze trainers jou bij het stoppen met roken. Onze trainers hebben jarenlang zelf gerookt en zijn gestopt dankzij de Allen Carr methode. Omdat zij zó enthousiast zijn over deze methode willen zij dit graag met anderen delen.

Ons laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven van Bewegen Werkt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

30 apr. 2020

Nu online WEBINARS Allen Carr's Easyway stoppen met roken

Door het Corona virus kunnen wij momenteel geen stoppen met roken trainingen op locatie verzorgen. Daarom hebben wij onze training omgezet naar een webinar. Na een eerste succesvolle webinar op 21 april hebben wij besloten door te gaan met het aanbieden van webinars stoppen met roken, zodat we nog veel meer mensen de kans kunnen bieden om te stoppen met roken, gewoon thuis, achter hun computer, tablet of telefoon.

Lees meer

Wil je meer weten?

Onze trainers zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Neem voor vragen contact met ons op via 085-073 33 99 of info@allencarr.nl

Bewegen Werkt gaat zorgvuldig om met uw privacy