Wil jij ook een opgeluchte niet-roker worden?

Stoppen met roken als resultaat

Kies voor Allen Carr's Easyway stoppen met roken

Dát werkt

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn.

Voor werkgevers

Wil jij jouw organisatie rookvrij maken? Kies dan voor de bedrijfstraining stoppen met roken volgens de methode van Allen Carr's Easyway.

Voor jou

Wil jij stoppen met roken? Meld je dan aan voor een training op één van onze locaties door heel Nederland.

Schrijf je direct in voor een training

Waar onderscheiden wij ons in?

De training gaat niet in op alle bekende gezondheidsredenen om te stoppen met roken. Die kennen rokers immers al. Alle redenen waarom je wél rookt, worden tijdens de training tegen het licht gehouden. Wij helpen om het verslavingsmechanisme te doorzien. Hierdoor wordt stoppen met roken vanzelfsprekend.

  • Bewezen effectieve training
  • Eén bijeenkomst van zes uur
  • Zo nodig één jaar lang gratis nazorg
  • Ervaren trainers die zelf jarenlang hebben gerookt

Over Bewegen Werkt

Bewegen Werkt staat voor gezonde mensen en organisaties. Met oog en aandacht voor vitaliteit, participatie en stoppen met roken zorgen wij er samen met jou voor dat Nederland gezonder wordt!

Ons laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven van Bewegen Werkt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

16 dec. 2018

Opnieuw bewijs voor de effectiviteit van de Allen Carr methode

Eind 2018 werd opnieuw wetenschappelijk bewijs geleverd voor effectiviteit van de Allen Carr methode. In een Iers onderzoek werd de Allen Carr methode vergeleken met 'Quit', de methodiek van de Ierse National Health Service.

Lees meer
09 jan. 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe identiteit!

Een frisse start van het nieuwe jaar nemen wij dit jaar erg letterlijk. Vandaag presenteren wij met trots onze nieuwe identiteit. Wij ruilen onze bedrijfsnamen Bewegen Werkt BV, Ergo Control BV en ACE Nederland BV in voor één handelsnaam: Bewegen Werkt.

Lees meer