Stop met roken op 31 maart in stadion Euroborg FC Groningen

Allen Carr's Easyway

De training stoppen met roken van Allen Carr's Easyway

Dát werkt

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De training bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer 6 uur, waarna je definitief stopt met roken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn.

Voor werkgevers

Wil jij jouw organisatie rookvrij maken? Kies dan voor de bedrijfstraining stoppen met roken volgens de methode van Allen Carr's Easyway.

Voor jou

Wil jij stoppen met roken? Meld je dan aan voor een training op één van onze locaties door heel Nederland.

Schrijf je direct in voor een training

Waar onderscheiden wij ons in?

De training gaat niet in op alle bekende gezondheidsredenen om te stoppen met roken. Die kennen rokers immers al. Alle redenen waarom je wél rookt, worden tijdens de training tegen het licht gehouden. Wij helpen om het verslavingsmechanisme te doorzien. Hierdoor wordt stoppen met roken vanzelfsprekend.

  • Bewezen effectieve training
  • Stoppen met roken na één bijeenkomst van slechts 6 uur
  • Zo nodig één jaar gratis nazorg
  • Gratis deelname voor Menzis verzekerden

Maak kennis met ons team

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en jaren lange ervaring helpen onze trainers jou bij het stoppen met roken. Onze trainers hebben jarenlang zelf gerookt en zijn gestopt dankzij de Allen Carr methode. Omdat zij zó enthousiast zijn over deze methode willen zij dit graag met anderen delen.

Ons laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven van Bewegen Werkt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

11 dec. 2019

Stoppen met roken training, gratis voor Menzis verzekerden!

Op 31 maart 2020 wordt in de Euroborg van FC Groningen een grote stoppen met roken training georganiseerd. De training is gebaseerd op de methode van Allen Carr's Easyway! Op 19 november 2019 en 4 februari 2020 werden trainingen gehouden bij respectievelijk Heracles in Almelo. en FC Twente in Enschede. Na deze succesvolle dagen is besloten om komend jaar Allen Carr stoppen met roken trainingen te organiseren in voetbalstadions.

Lees meer
23 jan. 2020

Opnieuw wetenschappelijk bewijs voor effectiviteit Allen Carr training!

De Allen Carr's Easyway stoppen met roken trainingen zijn even goed als, zo niet effectiever dan de in het Verenigd Koninkrijk gouden standaard van de National Health Service Stoppen met roken. In een Randomized Controlled Trial (RCT), uitgevoerd door de London South Bank University, is vastgesteld dat de allen Carr training minstens zo effectief, zo niet effectiever is dan de huidige interventie sdie wordt aangeboden door de Britse NHS. NHS Gold Standard Stoppen met roken baseert zich op nicotinepleisters, nicotine kauwgom, en andere nicotine producten, alsmede een één op één begeleiding van cliënten.

Lees meer