Stop met roken met online WEBINAR van Allen Carr's Easyway

.

De training stoppen met roken van Allen Carr's Easyway

Dát werkt

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De training bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer 6 uur, waarna je definitief stopt met roken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn.

Voor werkgevers

Wil jij jouw organisatie rookvrij maken? Kies dan voor de bedrijfstraining stoppen met roken volgens de methode van Allen Carr's Easyway.

Voor jou

Wil jij stoppen met roken? Meld je dan aan voor een training op één van onze locaties door heel Nederland.

Schrijf je direct in voor een training

Waar onderscheiden wij ons in?

De training gaat niet in op alle bekende gezondheidsredenen om te stoppen met roken. Die kennen rokers immers al. Alle redenen waarom je wél rookt, worden tijdens de training tegen het licht gehouden. Wij helpen om het verslavingsmechanisme te doorzien. Hierdoor wordt stoppen met roken vanzelfsprekend.

  • Bewezen effectieve training
  • Stoppen met roken na één bijeenkomst van slechts 6 uur
  • Zo nodig één jaar gratis nazorg
  • Gratis deelname voor Menzis verzekerden

Maak kennis met ons team

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en jaren lange ervaring helpen onze trainers jou bij het stoppen met roken. Onze trainers hebben jarenlang zelf gerookt en zijn gestopt dankzij de Allen Carr methode. Omdat zij zó enthousiast zijn over deze methode willen zij dit graag met anderen delen.

Ons laatste nieuws

Lees hieronder het laatste nieuws van onze organisatie. Wil je op de hoogte blijven van Bewegen Werkt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

28 feb. 2020

Grote Allen Carr training voor Almelose horeca medewerkers!

Super mooi initiatief van de Almelose horeca ondernemers! Na grote trainingen bij Heracles in november en FC Twente begin februari gaat nu de Almelose horeca een AllenCarr's Easyway training van Bewegen Werkt organiseren op 9 maart a.s. in café NielZ in Almelo voor alle Almelose horeca-medewerkers. Wij hopen natuurlijk dat veel horeca-medewerkers gebruik gaan maken van dit aanbod van de werkgevers!

Lees meer
11 dec. 2019

Nu online WEBINARS

Door het Corona virus kan Bewegen Werkt de komende weken geen "live" Allen Carr's Easyway stoppen met roken trainingen verzorgen. Daarom hebben wij 2 online webinars gepland., zodat je thuis achter je computer, tablet of telefoon toch eenvoudig kunt stoppen met roken. De webinars vinden plaats op dinsdag 21 april en donderdag 28 mei van 10.00 - 15.00 uur.

Lees meer