Samen Vitaal - Mantelzorg

Webinar Altijd vitaal werken - S4A3

Bekijk hieronder de opname van het derde van de nieuwe serie 'Samen vitaal'. Onderwerp van vandaag was 'Mantelzorg'. Welke impact heeft dat en wat zijn de mogelijkheden om in balans te blijven. Als je dit webinar terug kijkt, zet jezelf even echt aan het denken! Onder de video staat de inhoud van de quiz.

Technische tip: als de opname niet af te spelen is, zit je waarschijnlijk in Internet Explorer of een (streng) beveiligde online werkomgeving. Open de link daarbuiten of in bijvoorbeeld Chrome.

Infographics. Download hier de infographics die in het webinar gebruikt werden. Klik op Dit moet je weten en Dit is mogelijk op ze te openen.

De quiz. Vraag 1: Hoeveel medewerkers combineren hun werk met mantelzorgtaken? 1 op 8 / 1 op 5 / 1 op 3. Vraag 2: Hoeveel % van alle mantelzorgers is een man? 20% / 40% / 50%. Vraag 3: Welk deel van de mantelzorgers geeft aan werk en mantelzorg slecht tot heel slecht te kunnen combineren? 16% / 24% / 48%. Vraag 4: In hoeveel % van de mantelzorg wordt er gezorgd voor (schoon)ouders? 30% / 55% / 80%. Vraag 5: Hoeveel % van de mantelzorgende medewerkers maakt dit niet bespreekbaar op de werkvloer? 20% / 45% / 70%.

Donderdag 1 juli om 10.00u is het volgende webinar over het thema 'Verbinding'. Nog niet ingeschreven? Ga naar deze aanmeldpagina.