Evenement Apeldoorn

Participatie

Ben jij benieuwd hoe wij al jarenlang mensen met een uitkering laten participeren aan de samenleving en werkfit te maken met behulp van ons bewezen effectieve beweegprogramma? Loop een dagje mee!

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek de Positieve Veranderingen: Leer meer over de positieve veranderingen die ons beweegprogramma brengt in het leven van mensen met een uitkering. Van meer energie tot verbeterde werkfitheid, we laten je zien wat mogelijk is.
  • Interactie met Expert Karin Leferink: Stel vragen aan Karin Leferink, onze Bewegen Werkt coach, en krijg persoonlijk inzicht in hoe bewegen de sleutel is tot succes voor deze specifieke doelgroep.
  • Exclusief Kijkje Achter de Schermen: Ontdek de unieke aspecten van ons beweegprogramma en leer hoe we samenwerken met de Gemeente Apeldoorn om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Wist je dat uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt dat onze aanpak leidt tot driemaal zoveel uren betaald werk. Inclusief vrijwilligerswerk is dit rendement zelfs zeven maal hoger. Het Loket Gezond Leven van het RIVM heeft Bewegen Werkt beoordeeld als bewezen effectief.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het participatieprogramma van Bewegen Werkt, voorheen Ergo Control, dit jaar in november 25 jaar bestaat. Dit jubileum willen we graag groots met jullie vieren! Daarom organiseren wij ons 25-jarig bestaan op 12 november 2024 in Omnisport, Apeldoorn. We kijken uit naar inspirerende sprekers, waaronder Erben Wennermars.

Verbeteren gezondheid bijstandsgerechtigden Op deze dag zullen we terugblikken op de ervaringen van de afgelopen 25 jaar in het werkveld. Hoe kan de gezondheid van bijstandsgerechtigden verbeterd worden, welke rol speelt bewegen daarin en waar liggen valkuilen?

Ben jij erbij?

Datum: Wij organiseren het event op 19 maart (let op, deze datum is veranderd)

Tijd: Van 14.00 tot 16.00.

Locatie: De Voorwaarts 450, 7321 MG Apeldoorn

Reserveer nu jouw plek en ontdek de kracht van beweging samen met ons op 19 maart! Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.