Terug naar overzicht

Thema: Fitness en trainingsleer

In dit thema ga jij leren hoe je een individueel fitnesschema op kan stellen rekening houdend met je eigen trainingsdoel en met de focus op een gerichte training.

Je gaat ervaren wat je hartslag doet tijdens het bewegen en wat een specifieke warming- up en cooling- down precies inhoudt. En wat doe je nu met spierpijn?

Presentatie & Quiz: Fitness en trainingsleer

Dit is de digitale les die gegeven wordt door de Bewegen Werkt coach. Hier kan je de informatie terugvinden die tijdens de les wordt besproken.
Hartslag tijdens het bewegen.

Dit is een digitale les die gegeven wordt door de Bewegen Werkt coach. Hier kan je de informatie terugvinden die tijdens de les wordt besproken.

Bekijk hier de presentatie

Tegels Participatie online 2021

Filmpjes

Energizer: Elbow dips

Dit is een oefening waarbij je het beste een stoel kan gebruiken. Je gaat dips maken op de stoel waarbij je je triceps voornamelijk traint.

Energizer: Opdrukken

Dit is een oefening waarbij je de grond, stoel, of muur kan gebruiken met het opdrukken. Push ups op de grond en dan op je knieën is makkelijker dan op je tenen. Nog makkelijker is een push up tegen de muur (verder met je voeten van de muur af = zwaarder).

“Je bent zo sterk als dat je zelf denkt!”