Lieneke Vos

Buurtsportcoach
Lieneke.Vos@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

Sinds mijn studies bewegingsagogie en psychomotorische therapie en leefstijlcoaching ben ik nieuwsgierig naar wat mensen beweegt om te doen wat ze doen. Verschillende mensen, verschillende levens, verschillende omstandigheden en dromen. Om dingen te kunnen doen die jij belangrijk en leuk vindt moet je keuzes maken, en lekker in je vel zitten helpt hierbij. Door middel van bewegen, sport en een gezonde leefstijl kunnen mensen stappen maken. Hier draag ik graag aan bij!

Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans heeft om gezond te zijn en dingen te kunnen doen die plezier geven in het leven.
Als buurtsportcoach werk ik in een wijk waar veel mensen wonen met een lage social economische status. Deelnemers die meer gaan bewegen voelen ineens wat bewegen hen eigenlijk allemaal oplevert; ‘ik voel me minder stijf, mijn lijf voelt beter, ik ken nu meer mensen, ik kan de taal oefenen, ik wil ook kunnen fietsen en zwemmen met mijn kind, het is zo gezellig, ik heb even tijd voor mezelf’. Ik vind het prachtig om anderen dat te laten ervaren.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? Sporten aan het strand op zondagochtend met een koude duik en een warme douche.