Kevin Panoet

Buurtsportcoach
Volg mij op LinkedIn

Ik ben Kevin Panoet, 30 jaar en ik kook graag allerlei gerechten uit verschillende keukens. Ik ben net in het huwelijksbootje gestapt, om daarna op huwelijksreis naar Madeira te gaan.

Als buursportcoach in de wijk Rustenburg-Oostbroek heb ik de kans om een positieve impact te maken bij mensen die nog niet bewust zijn hoeveel invloed bewegen heeft op de algehele gezondheid en welzijn. Ook de kwaliteit van leven wordt beter met een beetje bewegen.

Het streven naar een positieve wereld waar iedereen gelukkig, gezond en vitaal is, drijft mij in het leven. Ook krijg ik veel energie als ik buiten ben, dus het ontmoeten van mensen, activiteiten ondernemen en nieuwe plekken ontdekken.

In mijn werk wordt ik blij van mensen ontmoeten, praten over bewegen, vitaal leven en het stukje ondernemen. Creatief en out of the box denken geeft mij de mogelijkheid tot vrijheid in mijn werk.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? 's Ochtends sta ik 10 minuten eerder op om stretchoefeningen te doen om zo de dag soepel door te gaan.