Kees der Weduwe

Senior adviseur
Kees.derWeduwe@bewegenwerkt.nl
Volg mij op LinkedIn

“Mensen in beweging brengen”

Op een creatieve manier mensen en organisaties in beweging brengen, dat vind ik leuk. Als adviseur laat ik mensen letterlijk (met het lijf) en figuurlijk (met het hoofd) bewegen. Daardoor veranderen mensen en organisaties.

Wat houdt mijn functie in?

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het werkveld gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid. In mijn werk als senior adviseur duurzame inzetbaarheid begeleid ik bedrijven in het opzetten van gezondheidsbeleid en het creëren van een vitale organisatie. Dit heb ik de afgelopen jaren voor diverse organisaties gedaan, waaronder: Sprank, Tennet en Carinreggeland.

In organisaties schets ik een beeld welke verbeteringen mogelijk zijn. Ik coach en train individuen en teams op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een gezonde leefstijl en ben toegepast onderzoeker op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Ook ben ik dagvoorzitter bij congressen en bijeenkomsten.

Manier van werken

Op een motiverende wijze aanzetten tot actie, door zelf te ervaren (gewoon doen), zijn kenmerken van mijn aanpak. Ik heb veel plezier in het delen van mijn kennis en ben nieuwsgierig. Mijn aanpak is oplossingsgericht, ik ben volhardend, gedreven, toegewijd en creatief. Ik heb een groot uithoudingsvermogen en heb veel energie. Klanten zeggen dat ik snel en efficiënt ben, goed mee denk en prettig in de omgang ben. Ik werk hard en zet die stap extra als het moet.

Mijn favoriete vitaliteitsmomentje? Wandelen met de hond en ondertussen een boek lezen – een vorm van multitasking die mij wel lukt

Op 1 januari 2023 gaat Kees vitaal met pensioen

Ben je benieuwd naar zijn levensverhaal en wat hij heeft betekend voor Bewegen Werkt? Beluister dan hieronder de podcast. Ten tijde van de opname was er nog niets bekend over zijn besluit om met pensioen te gaan.